Mahkeme ve Avukatlık Giderleri
Mahkemenin verdiği kararda; Davetiye, posta ve yargılama giderlerinin sanıktan alınması
Katılan kendini vekille temsil ettirdiğinden avukatlık asgari ucretinin saniktan alınması diye karar çıktı. Yargilama giderleri ve avukat ücretini şimdi benim bunlari nereye ödemem ve nasil bir yol izlemem gerekiyor? Bu güne kadar adli bir durumum olmadığı için bilmiyorum yardiminiz için şimdiden cok teşekkür ederim.
Cevap: Mahkeme ve Avukatlık Giderleri
Mahkeme ilamında müştekinin avukatının ismi mevcuttur.Karar kesinleştiyse karşı tarafın avukatı ile irtibat kurup ödemeyi ona yapabilirsiniz ancak ibraname almayı ihmal etmeyin.
Cevap: Mahkeme ve Avukatlık Giderleri
Alıntı:
Volkan Gülçubuk rumuzlu üyeden alıntı
Mahkeme ilamında müştekinin avukatının ismi mevcuttur.Karar kesinleştiyse karşı tarafın avukatı ile irtibat kurup ödemeyi ona yapabilirsiniz ancak ibraname almayı ihmal etmeyin.
Dava ankara adliyesinde görüldü ben izmirde ikamet ettigim icin izmir adliyesinde verdim ifadelerimi. Karşı tarafin avukatida ankarada. İzmir adliyesinden ödeyebilirmiyim avukat ücretini ve birde posta,davetiye giderlerini nereye ödeyebilirim? Ödemeyi geciktiririm diye korkuyorum, prosedürlerin nasil olduğunu bilmediğim icin soruyorum...