Telefon takası yaptim ama adam beni ariyor
Merhaba hocam 3 gun once telefon takasi yaptim bir site araciligiyla sitedeki kalan konusmalarda sadece takas teklifi ve ilan nosu var gerisi telefondan konusuldu ikimizde telefonlari sifirlayip birbirimize verdik bende konusma kaydi yok onda varmi yokmu bilemem neyse verdigim cihaz gayet sorunsuz bir cihaz adama dedimki orjinalcsarjcaletini istersen ucret alirim adamda istemem dedi bende o zaman 20 liraya aldigimi veriyorum dedim bugun beni aradi benim cihazim sorunlu bozuk cihaz falan dedi ne durum dedim 5 saatte sarj oluyo saeji canuk bitiyor dedi sana soyledim o sarj aleti cakma orjinal sarjcaleti duruyormu dedi bende duruyor gelin vereyim ucret istemiyorum dedim neyse gelince dedimki baska bi sikintin varmi yoksa sikintin sarjcaletini dedim cunku yarin sehir disina gidiyorun universiteye bidaha ararsan ulasamazsin hakkini helal ett dedim tamam falan dedi bugun yine aradi bu telefonun sarji hemen bitiyor telefobumu geri ver diye ben sarj goreceli demistim size ama i telefonun sorunu varmi dedim yok sarji cabuk bitiyor dedi bende o degisir kullanima gore dedim bana benim enistem emniyet muduru GBTni bulurum asarim keserim baya kukresi ne yapmaliyin sizce adama takasi yapmadan once defalarca sarj gorecelidir kullanima gore degisir benim acimdan sorunu yok sabah 9 aksam5 gidiyor benim kullanimimla dedim benim verdigim cihazi bende birisinden ikinci el aldigim icin faturasi bende yoktu ama adamdan aldigim cihazin faturasini aldim ben sizce yada o ne yapabilir
Cevap: Telefon takası yaptim ama adam beni ariyor
Yazılı sözleşme yaptınızmı?