Cevap: yüzde 120 faizle icra
%120 faiz, katlanan borçlar ve masraflar, hukuk bürosunun ihtarları, imzalanan tahütler, eve icraya gelinmesi ve hapis cezasıyla karşı karşıya kalınması.Bunların hepsi daha yeni bir televizyon içinse benim aklım bunu almıyor.Bu ülkede tefecilik suç çünkü vergisi yok.Bankaların verdikleri yüksek faizli krediler, nakit avansların temelde para verip faiziyle geri almaktan başka bir şey değil.Şu anda karşılaştığınız şeyler tamamen hukuki ve imzalanan evraklarla tarafınızca da kabul edilmiş durumda.Daha önce kabul ettiğiniz faize itiraz edebilirsiniz ancak bir şey çıkar mı çıkarsa çok bir şey değiştirir mi ben açıkcası çok umutlu değilim.Genede uygulanan masraf ve faizlerin yasal sınırların içinde olup olmadığını ilgili hukuk bürosuna gidip öğrenmeye çalışmak/daha makul bir miktarda anlaşma yolları aramak şu an için en mantıklı yol gibi gözüküyor.
Cevap: yüzde 120 faizle icra
Görüstüm onlarlada biz ne dersek onu ödiyceksiniz diyolar faizi biz belirleriz diyolar ablana yakalama kararı cıkarttık gidip itiraz edemez diyolar Ama bunun bi yolu olmalı resmi bi icrada aylık yuzde 10 faiz bide annemi düşün tv ye sadece kefıil olmuş para 15 katı olmuş tüketiçi haklarına gitcem olmdı adalet bakanlıhına dilekce yazcam bunu zenginlere yapamıyolar hepsinin avukatları var biz garibanız sesimiz cıkmaz şimdi izmir barosunu aradım genel mahkemeye menfi tespit davası acın dediler
Annem kefil o dava acamazmı faiz için dosyanın tarafı gözüküyo normalde yasal faizle olmuş olsydı yatırdıgım paralarla alınan eşylarımla borc vs kapanmış olcaktı ama hala 28 bin borcumz var bu para kime gidiyo bu nasıl bi kazanc icra dairesinde dosyayla ilgili yatan paralara dahil kağat istedim elimde dekontu olan yatan paraların sadece 3 te 1 yattı gözüküyo yinede adalete inancımız var her secenehi deniycez