THH kararını avukata vermek
merhaba
bir sürücü kursunu thh ye şikayet ettim 1 ay önce karar geldi 115 tl nin iadesini haklı bulmuşlar.meb in yönetmelikte 50 tl dediği sınav ücretini 100 tl aldılar 2 kere sınava girdim.+15 dosya parası aldılar.
1 aydır karar bize gelmedi diyolar zaten parayı vermeyede niyetleri yok belli.ben şikayet etmek için en az 100-150 tl masraf yaptım.ben bunları avukata vermek istiyorum avukat masrafı dava masrafı hepsini ödettirmek istiyorum zaten haklı olduguma inanıyorum.
şimdi prosedür nasıl hiçbir bilgim yok herhangi bir avukatla anlaşırsam ücret vermem gerekli mi zaten dava sonucunda karşı taraftan alıyor diye biliyorum.bilgi verirseniz sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Cevap: THH kararını avukata vermek
Tshh kararını icraya koyabilirsiniz. Bu işlemi avukat aracılığı ilede yapabilirisinz. Tshh ne başvuru ücretsizdir. Nasıl 100-150 Tl masraf yaptınız? Bunlar için tshh kararı varmı?
Alıntı:
ceceli341 rumuzlu üyeden alıntı
Tshh kararını icraya koyabilirsiniz. Bu işlemi avukat aracılığı ilede yapabilirisinz. Tshh ne başvuru ücretsizdir. Nasıl 100-150 Tl masraf yaptınız? Bunlar için tshh kararı varmı?
başvuru ücreti değil başvuruyu yapmak için harcadığım para.fotokopi taksi vs icraya avukatla başvursam avukata ücret ödemem gerekiyomu yoksa icra sonunda ücretini karşı taraftan tahsil mi edecek ? ve icra masraflarını karşı taraftan alabilecek miyim
Avukat ile karşı taraftan alacağı vekalet ücreti karşılığı anlaşırsanız olur. icra masraflarını karşı taraftan alabilirsiniz. Taksi vs masraflarını alamazsınız.