Merhaba 13 nisan 2015 tarihinde bir sebeke tarafindan dolandirildim ve aracimin satisini bu kisilere yaptim evet hataliyim yaptigim sey dogru degil hersey o kdr guzel tezgahlanmis ki insanin o an basireti baglaniyor simdi konuyu biraz aciyorum satisin yapildigi ayni gun dolandirildigimi farkedince polisi aradim asayis ekipleri tarafindan savciya goturulup araca tedbir koydurduk ama o bir saat icinde aracimi galericiye satmislar galerici tanidik cikti ve zarari 15bin tl oldu biz beni dolandiralan zanlilar yakalandi ve suclarini itiraf ettiler 8600para cikti uzerlerinden savci mustekil rizasi ve paranin uzerinden cikan kisinin rizasi varsa parayi galericiye verebilirsiniz dedi ama araba hakkinda hicbir karar yok sadece yeddi emin de kalicak denildi zanlilar suclarini itiraf ettiler ve tutuklanip ceza evine gonderildi arabam ayni gun bulundu ve otoparka birakildi cok arastirdim fakat bana benzer tek bir dava goremedim galerici magdur gibi gozuksede kaybettigi paranin cogu kismini aldi ve zarari giderilse zaten arabayi bana vermeyi kabul ediyor zanlilar galericinin parasini vermeyi kabul etti ailelerinden soz aldi banada arabayi geri verecegini savciya solesede magdur olarak bana arac icin bilgilendirme yapilmadi savciya galerici ile gidip benim magdureyetim giderildi arkadasa arabasini geri vericem tedbir karari kaldirilmasi veya nasil bir yol izlememiz gerektigini iletsek yada bu konuyla ilgili nasil bi surec isler ne olur nasil sonuclanir ne yapmam gerekiyor lutfen yardim edin zanlilar yakalandi suclarini itiraf ettiler paranin coguna el konuldu galericide arabami geri vermek istiyor araba otoparkta duruyor lutfen en azindan mahkeme suresince arabayi alamazmiyiz bir yol gosterin allah hepinizden razi olsun