-
Banka kredisi
bankadan kredi cektim ödemeler üzenli yapılıyor biz ayagım kırıldı ve raporluyum bankayı aradım ve durumu anlattım ve hayat sigortasının kaza durumlarını kapsamadıgını söyledi sigorta parası benden kesiliyor ve beni sadece ölüm olarak kapsam içi tutuyor konu hakkında fikir almak istiyorum 35 gün raporlu oldugum için maaş alamıyorum ve sgk bana rapor kapanana kadar ödeme gercekleştirmiyor bu sigortada boşluklar yokmu bilgi rica ediyorum
-
Cevap: banka kredisi
bankanin yaptigi sigorta policesini gormeden birsey soylemek yanlis olur. Genelde hayat sigortasi ve ferdi kaza sigortasi yapilir. buda vefat ve gecici sakatlik durumlarinda odeme yapar. ancak ben hasta oldum rapor aldim ise gidemedim, maasimi alamadim seklinde olursa ne olur bilemiyorum. poiceyi isteyin ve uzamn biriyle gozatin
-
ilginize teşekkür ediyorum bankayla görüüştüm sadece hayat sigortasıymış bu yüzden maduriyeti önemsemiyorlar bu konuda dava hakkım varmı sonucata devlet hastanesi raporu mevcut elimde
-
dedigim gibi soyluyorlar demeyin.. policeyi alin ve butun detaylari okuyun... eger teminatlarda boyle birsey yoksa dava acmanizda yersiz olacaktir.