Telefon ve facebook üzerinden tehtit mesajları
merhaba,
Daha önce yazmış olduğum konuya cevap alamadım ve iş gittikçe çıkmaza girmeye başladı elden vermiş olduğum borcu 4-5 seferde hesabıma yatırtarak tahsil ettim. şimdi bu kişi benimde banka da çalışığımı bildiği için benden sürekli borç para isteyip vermediğim taktir de bu bana gönderdiği parayı tehtit yoluyla aldığımı bankaya söyliceğini şikayet edeceğini söylüyor. Bende banka çalışanı olduğumdan böyle durumlarda soruşturma geçirebilirim. Ve sicilim etkilenebilir. elimde para göndermezsen şikayet ederim. para istiyorum ve 12-13 tlf numarasından farklı farklı atılmış tehtit içerikli mesajlar var..
Sizce ne yapmalıyım. Sürekli mesajlar ve telefon aramaları sıktı. nasıl bir yol izlemeliyim.
Cevap: telefon ve facebook üzerinden tehtit mesajları
Bankacı iseniz mevzuatı biliyor olmanız gerekir.. tehdit ve şantajın sonu gelmez. Elinizdeki mesajlar ile savcılığa gidip suç duyurusunda bulunun, ayrıca suç duyurusunu müteakip, iş yerinize söz konusu suç duyurusu ve tehditlerle ilgili bir dilekçe vererek önceden bilgilendirme yapın.
Cevap: telefon ve facebook üzerinden tehtit mesajları
bankacılık öle sektör haline gelmiş ki haklsınız bankaya bildircem de banka yine personelinden cok başkasını savunur. peki bu mesajları ekran görüntüsü mü alıp götürcem yoksa nasıl verecem =?