İşyerimde mühür fekki yapmaya mecburum
Unlu mamuller ruhsatli işyeri actim. ancak ekmek uretmem yasak(ekmeğin undan!yapildigini sanarak acmistim)
Gelip mühür vuracaklar. Bu muhuru kirarak üretime devam etmem halinde basima neler gelir? Ben muhuru kirdigim gün tekrar gelip muhurlerlermi? Her kirdigimda devammi eder bu döngü,yoksa savciliga verdikleri günden sonra mahkeme savcilik vs kararimi beklenir? Bende bu arada üretime devam ederde maasrafimi cikarabilirmiyim?
Not; belki eleştirebilirsiniz ama önce beni bir dinleyin. Unlu mamuller elektrikli ve tüplü firin kullanabilir diyerek ekmeği yasaklamislar.tamam kardeşim elektrikli de yapayim Ekmeğimi? Yook Yaassaah. elektrikli de tuplude ekmek yapmamiza neden izin vermiyorsunuz? Amaç büyük firinciyi korumak küçük esnafi gebertmek.
Ben işletmeyi kapatirsam kardeslerimin,kuzenlerim gibi uyuşturucuya alismalarindan hirsizliga gaspa karismalarindan korkuyorum sakin yanlis anlamayin neden mecbur oldugumu anlamaniz icin soyluyorum bakmakla yukumlu oldugum ,bir unv okuttugum kardesim,bir down sendromlu yeğenin. birde ikiz işitme engelli kuzenim var. Ben durumu izah ettim inanmanizi ve ilgelenmenizi beklemekten başka sansim yok.
Cevap: isyerimde muhur fekki yapmaya mecburum
İlgili kanun maddesi;
'' MADDE 203 - (1) Kanun veya yetkili makamların emri uyarınca bir şeyin saklanmasını veya varlığının aynen korunmasını sağlamak için konulan mührü kaldıran veya konuluş amacına aykırı hareket eden kişi, altı aydan üç yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.''
Cevap: isyerimde muhur fekki yapmaya mecburum
Erdoğan abi 3 yil ceza almam yazdigim sebeplerden dolayı umrumda değil. Ben "sonuç ne olur mekan kapanirmi sürekli ben her kirdigimda tekrar tekrar muhurlerlermi polis zoruyla dükkan calismaz halemi getirilir" diye öğrenmek istiyorum.yoksa mahkeme vs olurken dükkan calisirmi?
Cevap: İşyerimde mühür fekki yapmaya mecburum
Mesajim gorunmuyormu acaba?
Cevap: İşyerimde mühür fekki yapmaya mecburum
Mühür kırılırsa gelip yeniden tutanak tutup mühürlerler ayrıca kilit vs ile dükkana girişin bir şekilde engellenmesi yoluna gidebilirler.