Birlik içi Uyuşturucu Madde kullanımı Ve Cezası
Arkadaşlar Kolay gelsin son birkaç gündür Aklımı kurcalayan Ve konu hakkında kesin bilgi edinebileceğim hiç bir Bilgi bulabilmiş Değilim ,
Bu siteyi gördüm ve Sorumu paylaşmak istedim Umarım yardımı dokunur Ufak bir özetle konuya gireceğim.
Aniden yapılan yat yoklamasında bulunamadım.Dışarıda Esrar Maddesi kullandım Gözlerin kızarıklıgından Nöbetci Amir Durumu Anlayıp Beni Gece idrar testine Gata'ya sevk etti .Test pozitif çıktı Ardından RDM ye sevk edildim 2 ay havaDeğişimi verdiler Kısa Dönem Askerim Bu cok can sıkıcı Bir durum.Uyusturucu Kullanan biri değilim , Askerlikteki Psikoloji nedeniyle Bir hata yaptım. Beni Sivil Mahkemeye sevk edeceklerini Söylediler.Askeri disiplin kurulunada cıkacagım ordan uzayacak zaten kesin eminim ama sivil mahkemeye cıkarsam Sonucu Ne olur bilen varmı. GBT temiz daha önce bir adli sicil kaydım .Mahkemeye cıkar isem daha sonra iş görüşmeleri için Temiz Kagıdı alabilirmiyim ? Yoksa Hayatım karardımı bunu öğrenmek istiyorum .
Zorla tutup askere getirdiler , Sürgün yerine yollandım Cektiğim çileler yetmiyormuş gibi birde Yaptıgım tek bir yanlıştan dolayı Hayatımı Karartacaklar .Bu konuda bilgisi olan yardım etsin lütfen.
TEŞEKKÜRLER
Cevap: Birlik içi Uyuşturucu Madde kullanımı Ve Cezası
Yeni yasa hakkında bilgim yok ama daha önceden Kullanıcılar için denetimli serbestlik kararı veriliyordu. 1 sene boyunca sana atanan danışmanında her ay görüşüp, arada idrar testine gönderiliyorsun. Eğer bu Süreci olumlu bitirirsen, davan Düşüyor ve adli sicilinden siliniyor.
askerde yakalanan birisine 15 gün askerlik uzatmışlardı.
orada mahkemedeki görüştüğüm astsubay(askeri mahkemede görevli) sicil kaydına işleneceği bilgisi vermişti ama ne kadar doğrudur bilemiyorum
Dostum dosyanin akibiyeti nedir sonuc askeri ve sivil açidan ne oldu bilgi verebilirsin ?