İcraya verİcem ama tc no su yok
Aracima bu kİŞİ vurup kaÇmiŞti.ŞİkayetÇİ oldum takİpsİzlİk geldİ.
Adresi var ama tc no su yok. İcra takİbİ baŞlaticam da adresi yeterli midir?İlerİkİ takİpte tc nosunu nasil alabİlİrİm?
150 tl lİk zararim var. İcraya verİcem İtİraz edersem İnkar tazmİnati Ödetİrler mİ? Takİpsİzlİk dİlekÇesİnde kamera gÖrÜntÜlerİnİ Şahİtlerİ dİnlememİŞ.
Ne yapabİlİrİm Çaresİzİm. YaptiĞi kÖtÜlÜk zoruma gİdİyor!!!
Cevap: İcraya verİcem ama tc no su yok
tc olmasına gerek var mı bilmiyorum ama illa tc kimlik nosunu bir davada istemişti. tanıdık vasıtayla bulcan yada bina yönetiminden talep edeceksiniz yada banka vs. 150 lira için bence çok fazla takılmayın illaki tanıyorsanız karşılaşırsınız.
geçmiş olsun.
Alıntı:
kinstd rumuzlu üyeden alıntı
Aracima bu kİŞİ vurup kaÇmiŞti.ŞİkayetÇİ oldum takİpsİzlİk geldİ.
Adresi var ama tc no su yok. İcra takİbİ baŞlaticam da adresi yeterli midir?İlerİkİ takİpte tc nosunu nasil alabİlİrİm?
150 tl lİk zararim var. İcraya verİcem İtİraz edersem İnkar tazmİnati Ödetİrler mİ? Takİpsİzlİk dİlekÇesİnde kamera gÖrÜntÜlerİnİ Şahİtlerİ dİnlememİŞ.
Ne yapabİlİrİm Çaresİzİm. YaptiĞi kÖtÜlÜk zoruma gİdİyor!!!
Sizde o aracın plakası yok mu? Varsa bir şekilde halledilir sanırım, karakoldan yardımcı olurlar belki. En azından yol gösterirler.
Alıntı:
Nazlı35 rumuzlu üyeden alıntı
Sizde o aracın plakası yok mu? Varsa bir şekilde halledilir sanırım, karakoldan yardımcı olurlar belki. En azından yol gösterirler.
savcılğa suç duyurusunda bulundum.
aracıma çarptı rapor tutmadı.aracını yaptırıcam dedi yaptırmadı. diye savcılığa suç duyurusunda bulundum.
şahitleri dinlemedi kamera kayıtlarına bile bakmadı. alacak davası diye takipsizlik gönderdi. takipsizliğe itiraz ettim.
ayrıca icraya verdim.
elimde sadece aracımda oluşan hasarın fotosu var.
takipsizlik kağıdı var.
başka da bir şey yok.
icra takibine itiraz ederse bu davayı kazanabilir miyim? bana yapılan bu haksızlık çok zoruma gidiyor.
dava açarsam icra inkar tazminatı ödetir mi mahkeme? bu icra olayını kazanabilir miyim? offf çok kötü.yardımcı olunuz lütfen
plakası yok. tamirhaneden çıkan araç gelip benim aracıma vurdu. araç plakasız bmw idi.
İtiraz ederse itirazın iptali davası açmanız gerekir kazanırsanız %20 inkar tazminatı ve yargılama masraflarına hükmeder mahkeme faiz de işlemeye devam eder.
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
İtiraz ederse itirazın iptali davası açmanız gerekir kazanırsanız %20 inkar tazminatı ve yargılama masraflarına hükmeder mahkeme faiz de işlemeye devam eder.
elimdeki deliller bunlar kazanabilir miyim?kaybedersem %20 inkar tazminatını bana mı hükmeder? yargılama masrafını ben dava açtığım için açarken peşin ödüyorum zaten. ben 150 tl için ne öderim?
Savcılığa ifade vermiş mi vermişse ne ifade vermiş kabul mu etmiş bilmek lazım yok sırf bir fotoğrafsa deliliniz şahit de yoksa işiniz zor olur dava masrafı bir şey tutmaz dava değeri zaten 150 Lira :DD ohhö hım pardon.
Alıntı:
Savcılığa ifade vermiş mi vermişse ne ifade vermiş kabul mu etmiş bilmek lazım yok sırf bir fotoğrafsa deliliniz şahit de yoksa işiniz zor olur dava masrafı bir şey tutmaz dava değeri zaten 150 Lira :DD ohhö hım pardon.
savcılık ifade bile almamış...
delil şahit var ama savcılık ifade almamış.
bir de karşı taraf takibe itiraz ettiği zaman harç ödüyor mu?
İtiraz için harç ödemmiyor
Alıntı:
İtiraz için harç ödemmiyor
savcılıktan gelecek kararı bekleyeceğim. ben takipsizliğe itiraz ettim.
karşı taraf icra takibine itiraz ederse 150 tl için dava açmak istiyorum.
icra mahkemesi masrafı için üyaptan baktım 190 tl para tutuyor. bir yerde de baktım. 32 tl tutuyor. itirazı kaldırmak için icra mahkemesinde ne kadar para öderim?
http://www.kolayicratakibi.com/hesap...rafi-hesaplama
kaybedersem ne öderim? bunları matematiksel olarak yazarsanız sevinirim.saygılar. hukuktan haberim yok acemiyim. sizden başka da kimsem yok.