merhaba ben geçen yıl bir alışveriş merkezinden ürün aldım bir süre sonra borcumu geciktirdim.ödeyemediğim ayların borcunu ödemek için avm ye gittiğimde avukatlık olduğumu artık sorunu avukatla çözebileceğimi söylediler.avukatı arayarak bana yardımcı olmasını borcumu ödemek istediğimi söylediler 1800 liralık borcu bana 2800 tl olarak çıkarttı.bende bu parayı peşin ödeyemeyeceğimi bana yardımcı olmalarını taksite bölmelerini rica ettim kabul etmedi illa peşin ödeyeceksin dedi.aradan 2 ay geçti 03.04.2015 cuma günü evime biri elinde bir kağıtla geliyor anneme oğlunuzun 3100 tl borcu var ödemezse evinizi satacağız diyerek evden ayrılıyor.haberi duyunca avukatı tekrar aradım durumumu anlattım borcumu ödemek istediğimi bana yardımcı olmasını rica ettim yine yardımcı olmadı illa peşin verecekmişimi aksi taktirde evimi satacakmış.iyi niyetle defalarca anlatmama rağmen bir türlü derdimi bu avukata anlatamadım ailemin huzurunun bozulmasını istemiyorum evin %50 si babamın %50 side benim üzerime ben borcumu ödemek istiyorum ama bu parayı peşin verecek durumum yok avukatta hiç bir şekilde yardımcı olmuyor.evimi gerçekten satabilirlermi ne yapabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler.