persembe gunu bıten davada 3000tl para cezası 5 yılhıvbır olaya karısmazsam odemeyecekmısım ve 3yıl4ay hapıs cezası aldım temyız hakkımı kullanıyorum bu adlı sıcıl kaydıma ıslermı ıkm memuru olacagım sıkıntı yaratır mı
Printable View
persembe gunu bıten davada 3000tl para cezası 5 yılhıvbır olaya karısmazsam odemeyecekmısım ve 3yıl4ay hapıs cezası aldım temyız hakkımı kullanıyorum bu adlı sıcıl kaydıma ıslermı ıkm memuru olacagım sıkıntı yaratır mı
Türkiye'nin en saygın ve ciddi forumunda soru sormuşsun.Soruyu yazarken ne büyük harfle başlamaya ne bariz yazım yanlışlarını tek satırlık yazıda düzeltmeye zahmet etmişsin.Gene üşendiğinden bir çok kişinin anlayamayacağı ıkm memur olacağım yazmışsın(infaz koruma memurluğunun kısaltılmışı sanırım).Kendi sorusunu bu şekilde soran, foruma ve okuyanları umursamayan tavrına karşılık insanların oturup cevap vermesini bekliyorsan hayata dair bazı şeyleri yanlış anlamışsın bence.Benzer durum tekrar edilirse konu kitlenmesi ve forumdan uzaklaştırılma benzeri yaptırımlarla karşılaşma ihtimalin olduğunu hatırlatırım.
Bey efendi merak etmeyin Türkçe' nin kurallarınıda kullanmayı biliyorum uzun uzun ayrıntılarıyla sorumu anlatmayıda , anlattığımda ise yardımcı olunmadı bende kısa olursa cevap verilir diye bu şekilde yazdım. Forumdan uzaklaştılıcaksan diye yaptırımlarla bizi tehtid etmektense keşke karşı tarafın içinde olduğu durumu empati kurarak cevaplasaydınız merak edilmesin ki kimseye saygısızlık gibi bir niyetim yok dün sabaha karşı yazılmış bir yazı forum üyeleri kırıldıysa kusura bakmasınlar, sizdende şunu beklerdim forum botları bile daha nazik bu kurallara uyduğunuzun farkındamısınız diye uyarıyor ki siz forumda editörsünüz saygı duyuyorum tehdite varan yaptırımlardan bahsetmişşiniz kendim araştırdım fakat anlam veremediğim için yazdım. Keşke yardımcı olacak birşeyler yazıp naik bir dille uyarılsaydım. İyi günler iyi çalışmalar.
Değerli arkadaşım demogoji yapmayalım .Şunu unutmayalım ki bir arkadaşımıza dahi atmanın sululuk sayılacağı mesajları forumumuzda istemiyoruz.Buraya yıllarını veren insanlar ve biz yöneticiler bunu sağlamakla görevliyiz.Aksi takdirde gereğini yapmaya mecburuz.Daha önceki mesajlarınızı takip ettim.Olayla tam olarak ilginiz yoksa hagb değil beraat almalıydınız.Hagbyi kabul etmeyip beraat şansını denemeyi tavsiye ederim..