Yüzde kalıcı hasar nedeniyle 3 asliye ceza mahkemesinden aldığım ceza
ıspartada bir otelin diskosunda ekstra olarak güvenlik yaptığım tam tarihi hatırlamıyorum çıkan kavgada hiç bir müdahalem olmamasına rağmen butun güvenliklerden şikayetçiyim ibaresiyle hakkımda açılan davadan 3yıl 4 ay ceza aldım 7 gün içinde temyiz hakkım var fakat hakim beye anlataya çalıştığım durumda olayla ilgimin olmayışı ve bütün verdiğim ifadeler tutarlı o gün orada extra görevde oluşum davadan aklanmamı sağlamadı uzlaştırmacı ayarlamasını kabul ettiğim halde bir bildirim gelmedi gidip şikayetçi arkadaşla buluştum (bu arada arkadaş şikayetinden vazgeçmiş dava kamu davasına dönmüş) arkadaş olay anında yanında olan bir aracı arkadaşın devreye girmesiyle olayda olmadığımı anlayıp ara duruşmada benden şikayetçi olmadığını kimlik fotokopisiyle mahkemeye ulaştırdı bugun yapılan yargılamada aldığım cezaya ne gibi bir itirazda bulunabilirim bu ek olarak temyiz nasıl sonuçlanır şimdiden cevap veren herkese teşekkür ederim yargılama yüzde kalıcı hasar oluşturacak şekilde darp ama arkadaş benden şikayetçi değil diğer herkesten şikayetçi
Cevap: yüzde kalıcı hasar nedeniyle 3 asliye ceza mahkemesinden aldığım ceza
Önce gidip 7 günü geçirmeden süre tutum dilekçesi verin. Sonra gerekçeli karar size tebliğ edilince bir avukata gidip onunyardımıyla temyiz dileçesini hazırlayın. Mağdurun şikayetten vazgeçmesi değil. Sizin olayla ilginizin olmadığını size zarar vermediğini vs ile ilgili ifade vermesi gerekirdi.
Cevap: yüzde kalıcı hasar nedeniyle 3 asliye ceza mahkemesinden aldığım ceza
peki ben arkasla gorustum ona zarar vermedıgımı soyleme sansı varmı yargıtaya ? senın ceza almaman ıcın elımden gelenı yaparım dedı kendısı cunku onu darp etmedıgımı anladı