Bedelsiz kalmış seneti şikayet ve haciz sırasında ödeme mağdurum şimdi de uzlaşma yapılacakmış kanunda
merhabalar bedelsiz kalmış senet için şikayette bulundum yazılı ibraname almama rağmen alacaklı 3.kişiye ciro edip icra yapıp haciz başlattı ve ödedim şikayetten beni aradılar Cumhuriyet Savcılığına gelmeniz gerekiyor uzlaşma sorulacak karşı tarafa da sorulacak dendi ben müştekiyim ,uzlaşma kabul etmezsem ne olur veya uzlaşmayı benden aldığı iki kez parayı geri öderse uzlaşırım deme hakkım var mı teşekkürler
Cevap: Bedelsiz kalmış seneti şikayet ve haciz sırasında ödeme mağdurum şimdi de uzlaşma yapılacakmış kanunda
Bedelsiz kalmış senet davaları için savcılık takipsizlik kararı verir. Gerekçe: Hukuki mesele... Bu senet için hukuk mahkemelerinde dava açma hakkınız saklı.
Not: Sürekli farklı konular açıyorsunuz. Eğer hepsi aynı konuya aitse aynı başlıkta sorun ki derlitoplu olsun...
Alıntı:
vatandas35 rumuzlu üyeden alıntı
merhabalar bedelsiz kalmış senet için şikayette bulundum yazılı ibraname almama rağmen alacaklı 3.kişiye ciro edip icra yapıp haciz başlattı ve ödedim şikayetten beni aradılar Cumhuriyet Savcılığına gelmeniz gerekiyor uzlaşma sorulacak karşı tarafa da sorulacak dendi ben müştekiyim ,uzlaşma kabul etmezsem ne olur veya uzlaşmayı benden aldığı iki kez parayı geri öderse uzlaşırım deme hakkım var mı teşekkürler
Cevap: Bedelsiz kalmış seneti şikayet ve haciz sırasında ödeme mağdurum şimdi de uzlaşma yapılacakmış kanunda
Basri bey çok teşekkür ederim ve özürdilerim dağınık olduğu için.
son birşey sormak istiyorum ben hukukcu değilim ama avukat arkadaş dediki şikayet et dilekçe yazdı git ver hapis cezası alacak dedi şimdi siz de takipsizlik diyorsunuz tck da yer alan madde var ama yani bu adam senedi kullanıyor iki kez tahsil ediyor ceza almaz mı
- - - Updated - - -
bu şahıs hakkında kamu davası açılmaz mı ben uzlaşmak istemesem de şikayetçi olsam da takipsizlik mi verilir