Kredi Kartım Bilgim Dışında Kullanılmış ve Harcama Yapılmış
Merhaba, 28.03.2015 tarihinde kredi kartım bilgim dışında kullanılmış ve 3.122 TL harcama yapılmış. Durumu hemen farkettim ve bankamı aradım
Bankama hemen itiraz dilekçesi fakslayıp gönderdim.
Ayrıca harcama yapılan firmaları arayıp işlemleri durdurmalarını ve ücret iadelerini talep ettim (hepsi daha bekleyen provizyonlar kısmında yer alırken hem de). Hem telefon hem de mail yoluyla firmalara bilgi verdim bu konuda
Hatta an itibariyle 1 tanesi ücret iadesini gerçekleştirdi
Fakat 2.790 TL civarı hala bir bedel var kullanılan bu rakamın iadesi konusunda daha yapmam gereken bir şey mi var banka ve firma bazlı olarak. Ücret iadesi yapmamaları durumunda nasıl hareket etmeliyim ?
Ayrıca savcılığa başvururken kullanabileceğim bir dilekçe örneği var mı yoksa gittiğim zaman destek mi alayım ?
Cevap: Kredi Kartım Bilgim Dışında Kullanılmış ve Harcama Yapılmış
Banka provizyon verirse tüketici haklarınızı kullanabilirsiniz. Başvuru yaptığınız nasılsa call center da var. Matbu savcılık dilekçesi olmaz. Siz buraya anlattığınız gibi düz yazı ile yazın. Savcı işleme koyar. Tabi kimlik numaranız, kart numaranız ve adresiniz, telefonunuz olsun dilekçede. Bir de sizi aramakla zaman kaybetmesinler.