Anne ve babamın evine hacze gelmişler fakat 3 yıldır ben o adreste oturmuyorum

Merhabalar;
birkaç bankaya kredi ve kredi kartı borcum var. Şahıs işletmemide kapatmak zorunda kaldım ve şuan işsizim. 3 yıldır oturmadığım (hem fiilen , hemde resmi olarak
) anne ve babamın evine icraya gelmişler. evde kimse olmadığı için kapıya kağıt bırakıp gitmişler. (geldik bir daha ki sefere çilingirle geleceğiz diye). bir şekilde bana haber verildi ve icra memuru ve avukat oradan ayrılmadan ben gittim ve icra memuru elindeki tutanağa o adreste oturmadığımı mevcut adresimi şuan ödemeye imkanım olmadığını ama iş bulduğumda ödeyeceğimi vede başkaca bir işlem yapılmadığını yazarak bana imzalattı.
icra dairesine giderek adres bildirimi yaptım yeniden dosyadan düzeltilmesi talebi ile.
bu durumda 
-tekrar anne babamın evine gelebilirler mi ?
- ve bu durumu nasıl engelleyebilirim.
yardımlarınızı ve değerli yorumlarınızı esirgemeyeceğiniz için teşekkür eder saygılar sunarım

Cevap: anne ve babamın evine hacze gelmişler fakat 3 yıldır ben o adreste oturmuyorum

bilgilerinize ihtiyacım var , yardımcı olmanız ümidiyle yorumlarınızı - bilgilerinizi bekliyorum

Cevap: anne ve babamın evine hacze gelmişler fakat 3 yıldır ben o adreste oturmuyorum

Alıntı:

uby rumuzlu üyeden alıntı

-tekrar anne babamın evine gelebilirler mi ?

Elbette gelebilirler. Birkaç yere borçlu olduğunuzu söylüyorsunuz. Bunlardan birisi X icra müdürlüğü marifetiyle evinize gelmiş ve doğru adresi öğrenmiş. Diğerleri başka bir icra müdürlüğü marifetiyle gelmeye kalkarlarsa sizin adres değişikliğinizden haberdar olmayacaklardır.
	Alıntı:

- ve bu durumu nasıl engelleyebilirim.

Alacaklılarınızın her birine ayrı ayrı başvurup adres değişikliğini yazılı olarak (bir alındı imzası/kaşesi ile) bildirirseniz kendilerindeki eski adres bilgisi üzerinden işlem yapmazlar. Başlatılmış olan işlemleri nasıl doğru adrese yönlendirirler onu bilemiyorum.