Yaralamalı trafik kazası icrası hakkında
Merhabalar;
bana yaklaşık 3 sene önce bir dava açılmıştı. aracımla ankara fatih sultan mehmet bulvarında ( istanbul yolu ) seyir halindeyken, sağdan 2. şeride park etmiş bir kamyondan inmekte olan yaya ya, kamyonundan inerken çarptığım idda edildi ve davalık oldum. olaya dair hiç bir kanıt olmaması ile birlikte sadece 1 görgü şahidi nin ifadesi yer alıyor ( kendiside ifade verdikten sonra ortadan kayboldu ) mahkeme sonucu benim aleyhimde verdi. ben biraz haklarımı araştırdım ve davanın benim lehime sonuçlanması gerektiğini düşündüm. şimdi bu çarptığımı idda eden arkadaş, kamyonundan inerken çarptığımı idda eden arkadaşın " tedavi masrafları" adı altında bir icra, ödeme emri geldi bana. bunu şahsın sigortası yada bnim sigortam karşılamıyormu ? itiraz hakkım nedir ? yardımcı olursanız sevinirim.
Cevap: Yaralamalı trafik kazası icrası hakkında
Şahıs sigortanızdan hasarlarını karşılayamamışsa sizden talep edebilir doğal olarak. Sanırım tazminat davasının sonucuna yönelik icra emri aldınız. Bunu sigorta şirketinize hızla bildirin. Oradan gelecek yanıta göre davranmanız gerekecek.