zaman asimina ugramismidir
Su an temhizde incelemede olan bir dosyam var olay tarihi 2007 mahkeme karar tarihi 2010 savcilik tarihi 2012 acaba bu dosyamiz zaman asimina ugradimi su an incelemeye almislar sonuc ne zaman gelir 5 sene 10 ay cezam var kamu davasi olen yok yarali yok sadece vs yok sikayet var. Bilgilerinizle benide aydinlatirsaniz cok sevinirim simdiden tesekkurler 4 gozle cvp inizi bekliyorum lutfen
Cevap: zaman asimina ugramismidir
merhaba arkadaşlar benimde bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim. 2013 kasım ayında bana bir suç örgütene yardım etme suçu ile dava açıldı. dava halen devam etmektedir. çalıştığım kurum bir soruşturmacı görevlendirmiş olup (ocak 2014 tarihinde) soruşturmacı işini tamamlayarak şu kanaati bildirmiştir '' sözde benim örgüte yardım etmem suçum 657 sk. 125 E-g bendine gçre memuriyetten çıkarma cazası gerektiriyormuş. ancak ceza davası halen devam ettiği için sonucunun beklenmesi '' şeklinde bir karar verildi. şimdi işin ilginç tarafını anlatayım. soruşturmacı hangi disiplin suçuna göre soruturmayı yaptığını yazısında belitmemiştir. ayrıca soruşturma 14 aydır tamamlanmış ve bugün yanı 25/03/2015 tarihinde şunu öğrendim aynı konuyla ilgili bölge disiplin kararının alınması gerekiyor ve beni yakında bölge disipline sevk edecekler. ancak elime halen bir tebligat ulaşmadı. usül açısından bir hata varmıdır. ve zaman aşımı gerçekleşmemiştir.
Cevap: zaman asimina ugramismidir
Peki zaman asimi ne zaman olur. Nekadar daha zaman gerekli