DİgİtÜrk İcraya verecekmİŞ cuma gÜnÜ sonmuŞ !
Öncelikle digitürkle ilk telefon görüşmemde hizmetten memnun olmadığımızı ve sonlandırmak istediğimizi söyledim kendileri bana dilekce yollamamı ve taahüt bedeli ödeyerek aboneliğimi sonlandırabileceğimi söylediler
Bende dilekce'mi yolladım ve taahhüt bedelimi ödedim kendilerine dekontu'da mevcut elimde.
Yolladığım dilekce içersinde beyan ettiğim uydu alıcısını adresimden alınmasını yazmıstım ve bunu kabul ederek aboneliğimi iptal ettiler .
Ardından yaklasık 1 ay sonra eposta adresime mail geldi digitürk borcunuz var diye fakat biz aboneliğimizi sonlandırmıstık ne borcu oldugunu anlayamadık gelen faturada 200+40 olarak uydu alıcısı bedeli istendiği söyleniyordu bende bunun ne üzerinden değerlendirleceğini ve yolladığım dilekcede uydu alıcımın gelip adresimden alınacağını yazmıstım neye göre fatura cıkartılıyor diye kendilerine tepkimi sikayetvar.com üzerinde şikayet acarak bildirdim
Bu sikayetimin ardından benimle iletişime geçtiler ve bana en yakın bayinin telefonunu verdiler o verdikleri telefonu 4 kere aramama rağmen kimse dönüş sağlamadı Ve bunun üzerine yine yaklasık 25 gün sonra bize avukat bürosuna veriliyorlar ve avukat bürosu cuma gününe kadar ödeme yapmamızı aksi taktirde icra takibine başlayacaklatını bu 200+40 olan ödemeninde 500tl olacağını söylediler
Ben kullanmadığım bir hizmetten sorumlu tutulamam kendilerine adresimden gelip almalarını beyan ettiğim dilekcem mevcut ne yapmam gerek.
Ben zaten kıl kanaat geçiniyorum birde bunlara bu parayı veremem acilen yardım bekliyorum
Cevap: DİgİtÜrk İcraya verecekmİŞ cuma gÜnÜ sonmuŞ !
Müşteri hizmetlerini arayıp, verdikleri numaraya ulaşamadığınızı belirtin. Avukat icraya verirse mutlaka icra takibine itiraz edin.