Cevap: Araç ihale fesih davası
İcra memuru birşeyleri eksik yapmış görünüyor. İhalenin feshi davası mı açılmış? Şu anda araç sizin adınıza tescil edilebilir durumda ama sorunu anlamak ilerideki oluşması muhtemel problemleri önler.
Cevap: Araç ihale fesih davası
Evet ihalenin feshi davası açılmış. Fakat bu biz 14 gün bekledikten sonra ortaya çıkıyor. Müdür yardımcısının demesine göre zannedersem son gün açmışlar davayı ve posta yolunda gecikme olmuş. Fesih davasını da neyi gerekçe göstererek açtılar bilemiyorum. Bana verdikleri kağıt ile ben aracı yedieminden aldım. Diğer kağıtla da tuhsat işlemlerini halledicekken beni aradılar ve aracı yedirmine tekrardan bırakmam gerektiğini söylediler. Böyle bir durumda daha benim elime yazılı bir kağıt gelmedi. Bende teslim etmeyi düşünmüyorum. İcra dairesinin emniyete gönderdiği kağıdı bulup üzerime tescil yaptırmayı düşündüm fakat ikametgahımın bulunduğu emniyet müdürlüğüne de gelmemiş yazı. Emniyet müdürlüğü de o kağıt olmadan bende bununan kağıtla işlem yapmıyor. Durum iyicene karıştı. Şimdi benim sorum bu dava sürecini nasıl hızlandırırım. Veya vaz geçip arabadan benim paramo verin diye bir talepte bulunabilirmiyim. Birde bu dava oldu da borçlunun avukatı yargıtaya taşıdı kaç ay sürer. Resmen mağdur olduk.