Bedelsiz kalmış seneti şikayet ve haciz sırasında ödeme mağdurum
Merhabalar bir borçtan dolayı senet vermiştim bu senetede kısmi ödeme yaparak alacaklıdan şu tarihli 3.000 tl lik senet karşılığı ödemesi olarak imzalı ibraname aldım ve 2.000 tl ödedim.Fakat alacaklı senedi 3.kişiye ciro etmiş ve tamamını talep etmiş icra takibi açarak kendini de göstermelik borçlu göstermiş.
bende savcılığa şikayette bulundum bedelsiz senet kullanımı ile ilgili.fakat icradan ödeme emri daha gelmedi tebligat adresim başka adres vermişler gelmesi de bir haftayı geçecek.şimdi alacaklı avukatı tebligatı elden al diye dilekçe hazırlamış ve tüm itirazdan haklardan feragat ediyorum takip kesinleşsin diye yazıyı icra dairesine ver imzala taaahhüt imzala eve hacze çıkmayayım diyor.
Ben de avukata dedim ki sadece feragat kelimesini çıkar çünkü savcılığa şikayette bulundum dedim o da çıkarmadı ben de imzalamadım bu durumda ben avukatın istediği gibi imzalayıp taahhüt versem tebligat daha gelmeden savcılıkta şikayet ettiğim için ileride bana sorun çıkar mı yani bedelsiz senet diye şikayet et taahhüt ver ödemek yasal mı yani bu seneti şikayet ettiğim halde taahhüt verip ödeme yapsam sorun olur mu ceza dosyası için teşekkürler
Cevap: Bedelsiz kalmış seneti şikayet ve haciz sırasında ödeme mağdurum
Saygıdeğer site yöneticileri inanın zor durumdayım bu bilgi konusunda yardımcı olursanız ailecek çok mutlu olacağız