Hırsızlık suçu nedeniyle 30 ceza davası bulunan sanığın tüm dosyaları nasıl bulunur?
şu an hırsızlık suçundan ablam ceza evinde yatmakta ablam ilk girdiğinde belli bir süre sonra başka bir ceza evine gönderdiler fakat bunu kendisini serbest bırakıp kendisinin gitmesini istemişler. Ablam ise verilen tarihte gitmedi ve eve de gelmedi belli bir süre sonra eve geldiğinde ben 155 arayarak ihbar ettim ve yakaladılar.
Yaklaşık 30 dosyası varmış ben bu 30 Dosyanın mahkeme Günlerini ve Dosyanın içeriklerini ögrenebilirmiyim Kardeşi olarak eğer böyle bişey varsa nasıl ve nereden öğrenebilirim?
Son olarak aldığı ceza varsa bunu nasıl öğrenebilirim? Avukat tutsak bir yararı olur mu, son avukat tuttuğumuzda 20 bin Lira verdik şuanda maddi durumumuz avukat tutmaya yetersiz.
Cevap: Hırsızlık suçu nedeniyle 30 ceza davası bulunan sanığın tüm dosyaları nasıl bulunur?
En doğrusu avukat tutun (vekil eden ablanız olmalı. cezaevinde de noter bulunur vekaletname verebilir). Avukatlar Uyap üzerinden tüm dosyaların sorgulanmasını sağlayarak neyi var neyi yok öğrenirler.
Cevap: Hırsızlık suçu nedeniyle 30 ceza davası bulunan sanığın tüm dosyaları nasıl bulunur?