Hasta mahkumun başka cezaevine sevki nedeniyle imkansızlaşan ameliyat
Merhaba
Babam izmir buca ceza evıne hasta olarak girdi böbrek yetmezligi diyabet hastası ve gormuyor dıyebılcek kadar bulanık ve cok az goruyor seker hastalıgına baglı olarak. Tedavısı devam etmekteyken hatta amelıyt ıcın randovusu bıle var ıke manısa selendı ceza evıne sevk edıldı. E tabi hali ile amelıyat gunu selendı ceza evı ızmıre yollamadı.Suan saglık durumu cok kotu ve o cez evının bas gardıyanıda acık acık curanın sartları kotu hastane yok yeterlı ekıpman yok dıyor. Yani resmen ölüme ve körlüge terk edılıyor.Tedavısı var ıken gerı donusu olmayan bır korluge gıdıyor.Evın tek ogluyum hem evın gecımını saglıyorum hem babama her hafta zıyarete gıtmek zorundayım hem ona bakıyorum daha dogrusu bunları yapıyordum gıdıp gelmeler yuzunden suan işimden de oldum ve cok caresiz kaldım ıntıhara kadar dusundum. Ne yapacagımı bılmıyorum babam nezaman cıkar veya daha erken ne yapabılırım kıme bas vurabılırım..
müddet namede
http://hizliresim.com/8lO1RQ
http://i.hizliresim.com/8lO1RQ.jpg
ceza evine giriş tarihi : 22/12/2014
Hak ederek tahliye tarihi : 22/1272018
Koşullu salıverme tarihi : 22/12/2016
(647 sayılı kanun 19.mad göre)
Koşullu salı verme tarihi : 30/07/2016
(647 sayılı kanun ek-2 mad.göre)
polisler aldı götürdü. Denetimli serbeslikten faydalanabılıyor mu faydalanıyor ise cıksı tarıhı ne oluyor lutfen cevap verin
Cevap: Hasta mahkumun başka cezaevine sevki nedeniyle imkansızlaşan ameliyat
Cezaevi savcılığına dilekçe verin. Gereken yapılmazsa Adalet bakanlığına, Bimer'e ve hatta Cumhurbaşkanlığına dilekçe gönderin. Devletin himayesinde olan mahkumun sağlığından da hayatından da devlet sorumludur. Cezaevinde olması yaşamsal haklarının elinden alınmasına neden olamaz.
Cevap: Hasta mahkumun başka cezaevine sevki nedeniyle imkansızlaşan ameliyat
ceza evi savcılıgı yapacak birşeyin olmadıgını söyledi bire bir yüz yüze görüştüm izmir cumhuriyet baş savcılıg ile. cumhur baskalıgına da yazdım e-devletten sonuc yok hala adelet bakanlıgını aradım fax yollamamıızı söyledıler 3 gun oluyor yolladım ama bısı yok hala ve gun gectıkce kötüye gidiyor malesef