Kız arkadaşımın ailesi onu dövüyor.
Arkadaşlar merhaba. Kız arkadaşımın ailesi onu dövüyor , öldürecez seni , git kendini öldür diyorlar . şimdide telefonunu almışlar dışarı adım attırmıyorlar . ne yapmalıyım. Kız dayaktan bıkmış artık son mesajında dayak yemekten artık bıktım kurtar beni yazmıştı . sizce ne yapmalıyım . polis savcı bir yere gitsem kızı alırlarmı ? hatta sözlendik aileler arasında resim falan da var.
Cevap: kız arkadaşımın ailesi onu dövüyor.
Size atmış olduğu bir mesaj falan var ise savcılığa yada polise ihbarda bulunabilirisiniz.
mesajlar var. ama polis eve gidip orda kıza sorarsa kız korkusundan bişey diyemeyebilir . direk onu ifade almaya götürürlermi. bugün annesini aradım yok öldürürüm gibisinden konuştu yine. kızı dışarı adımını attırmıyorlar . ne yapacağımı şaşırdım
Ailesinin yanında böyle birşey yok diyebilir. Elinizde mesaj olduğu için size birşey olmaz merak etmeyin. Kız reşitse hemen evlenip dayak yemekten kurtarabilirsiniz.
kızla görüşme imkanımız artık sıfıra yakın . öncedende dövüyorlardı evden çıkarmazlar . telefonunu aldılar. benim elimde sadece mesajlar var yani artık bana polise ulaşması imkansız .
yardım edebilecek birisi yok mu
Başka nasıl bir yardım edilebileceğini umut ediyorsunuz? İhbar edin.
Cevap: Kız arkadaşımın ailesi onu dövüyor.
Git demek kolay . Onemli
Olan eli bos donmek . Karakola gitsem sikayetci olsam kizi karakola getirip ifadesini alirlarmi . Ailesinin korkusuyla orda bisey demeyebilir evlerinde ama karakola gelirse herseyi anlatir . Demek istedigim o . Yoksa polis evlerine gidip ailen seni dovuryormu derse ailesinin yaninda evet demesi biraz zor . Korkuturlar . Yani polis ifadesini almak icin karakola goturur mu
Cevap: Kız arkadaşımın ailesi onu dövüyor.
Polise değil savcıya gidin. Mesajları gösterin ve durumu savcıya anlatın. Savcı polise talimat verecek ve kızı ve ailesinin bizzat kendisi ifadesini almak üzere savcılığa götürülecektir. Savcı bizzat dinler.