Cevap: İnternet Bankacılığı
Bu sorulara ancak bankanız cevap verebilir.
Alıntı:
aeak99 rumuzlu üyeden alıntı
Merhabalar Benim Halkbankasından maaş hesabım var ve Halkbankasında ise kredi kartı borcum var ben kaç defa açın dediysemde internet bankacılığı borçtan dolayı bloke var açmayız diyorlar. Acaba internet bankacılığı kullanma hakkım varmı var ise ne yapmam gerekiyor yardımcı olduğunuz için şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum..
Halk bankası internet şubesi hizmetinden yararlanabilmek için bankanın internet sitesinde
'' İnternet erişiminizin olduğu her yerde Halkbank İnternet Şubesi elinizin altında!
Üyelik işlemlerinizin başlatılabilmesi için başvuru formu doldurduktan sonra, nüfus cüzdanınız ve ikinci bir kimliğiniz (ehliyet, paso, resimli kurum kartı vb.) ile birlikte Bankacılık Hizmetleri Sözleşmesi'ni imzalamanız için sizleri dilediğiniz Halkbank Şubesi'ne bekliyoruz... '' şeklinde bir açıklama var.
Siz internet şubesini açın diye çok kez ne şekilde dediniz, şubeye gidip form doldurmanıza rağmen mi açılmadı internet bankacılığına hesabınız??
Kredi kartı yasal işlemde olunca bütün işlerim bloke olmuş ne Telefon bankacılığı ne de İnternet bankacılığını kesinlikle kullanamıyorum ve açtıramıyorum.
Maaş kartınıda kullanamıyordum fakat icra müdürlüğüne yazı yazdım öyle açıldı acaba İnternet Bankacılığında böyle bi sisteme başvurabilirmiyiz ki..
aynı konudan ben de muzdaribim benim de halkbankasına kredi ve kredili mevduat hesabı borcum haciz de olduğundan telefon bankacılığı ve intenet bankacılığım bloke edildi bankaya şahsen başvurdum açın diye borcunuz takipte olduğundan açmayız dediler bir daha da uğraşmadım eğer hakkım var ise nasıl ne şekilde başvuru yapmam lazım yardım edebilecek varmı?