Sahibinden.com kullanarak dolandırılma , bilgi alımı
Selamlar 10/03/15 tarihinde sahibinden.com üzerinden aynı kişiden iki ilan için anlaştım ; Dolandırıcı şahıs , telefonda güven verdikten sonra , aynı şehirde olmadıgımızdan dolayısı banka eft/havale yapmamı istedi ve kargolayacagını söyledi bunun ardından ürünü , ben eft yaptım dolandırıcı şahsa açıklama kısmına çok detaylı şekilde neden niçin ücretin gönderildiğini yazdım , ben ücreti gönderdikten sonra dolandırıcı şahıs 20 dk içinde parayı çekmiş , telefonu kapatmayarak ama aradığımda cevaplamayarak hem beni hemde daha bir çok kişiyi aynı gun içinde aynı ilanlar ile dolandırıp yaklaşık 10 - 20 bin tl arasında parayı zimmetine geçirmiş tabi sonra ki gün telefon tamami ilen kapandı , ertesi gün hemen cumhuriyet savcılığına gidip suç duyurumu çok detaylı bir dosya ile yaptım ancak şuç duyurumun yanında şahsa alacak davası açmam gerekirmi ? yada başka bir şey yapmam gerekir mi olurmu ? , elimde şahsın banka hesap bilgileri var , bana verdiği telefon numarası haliyle dolandırıcılıkta kullandığı numara asıl numaraları banka bilgilerinde mevcut , sizce bu durum ne olur ? , şahıs bu yakalanır mı ? , yoksa aldığı üstüne mi kalacak ? , sorularımı cevaplayabilirseniz çok minnettar kalırım , herkese adaletli bir yaşam dilerim
Cevap: Sahibinden.com kullanarak dolandırılma , bilgi alımı
Ortalıkta o kadar dolandırıcılık haberi dolaşırken hala insanlarımız kanıyor.
Siz gerekeni yapıp şikayetçi olmuşsunuz gerisi savcılığa kalmış umarım bulunur.
Daha dikkatli olun geçmiş olsun.