-
Dolandirildim
Merhaba
İnternet üzerinden bir arkadastan yazılım satın aldım aldığım yazılım lisansımı bir ay sonra iptal edildi bizim aldığımız yazılımın amacı oyun içersinde hile calıstırmaması için yapılmıstı fakat yazılım aldığımız 20 gün sonra patladı yani oyuncular tarafından hile engeli geçildi ve herkes hile acmaya basladı bunun üzerine durumu arkadasa bildirdik ve bize verilen yazılılım silindi kendisi yeni sürüm çıkardığında bize vermeyeceğini ve sadece bireysel satıslara acık olduğunu söyledi kısasacı arkadas hizmetimizi kendi sorumluluğu yüzünden nedensiz yerine iptalini sağladı.
Ayrıca ürün hizmet satın aldığımızda adımıza fatura kesmedi kendisininde vergi levhası yokve internet üzerinden nereden baksanız bugüne kadar +50 satısı bulunmaktadır lisans minumum 250tl ücreti vardır bunu 50 ile carptıgımızda 12500tl üzerinde para kazandığı acık ve net ortada bu durumda biz neler yapmalıyız nerelerelere şikayet etmeyeliz nasıl bir dilekce yazmalıyız yardımcı olur musunuz
-
Cevap: Dolandirildim
Maliyeye şikayet edebilirsiniz.
-
Cevap: Dolandirildim
aynen buraya yazdığını bir dilekçeye yaz ve Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulun. Gerisi zaten gelecektir.