Facebook üzerinden devlet büyüklerine hakaret edenleri , esrar ,eroin içenlerin kayıtlarını çıkarıp işlem yapmak suçmudur.. Kişisel verileri izinsiz kayıt etmeye girer mi . saygılarımla
Printable View
Facebook üzerinden devlet büyüklerine hakaret edenleri , esrar ,eroin içenlerin kayıtlarını çıkarıp işlem yapmak suçmudur.. Kişisel verileri izinsiz kayıt etmeye girer mi . saygılarımla
Hiç kimseyi fişleyemezsiniz. Fişleme anayasaya aykırı olduğu gibi siz kendinizi ne sanıyorsunuz ki? Resmi bir göreviniz de yoksa siz ayakkabı kutularında götürülenlerin davasına müdahil olun bence. Hakkınızı yiyenlerle uğraşın. Devlet büyüğü dediğiniz bazı insanların küçük oldukları ortaya çıkınca ceza almayı kabul ediyorsanız, buyrun herkesi şikayet edin.
adamı sorduğuna soracağına pişman etmişsin üstad.
Sayın Avukatımızın fevri davranışını anlayamadım. Bu ülkede Cumhurbaşkanına kim hakaret ediyorsa cezasını çekecek. Kimse kimseyi fişlemiyor. 13 yaşındaki çocuk Cumhurbaşkanına hakaret ediyorsa babası da bu Türkiyenin ayıbı diyerek kendi aile terbiyesini örtüyorsa birileride çıkar hesabını sorar....
Birileri hakkında bilgi toplayıp bu bilgilerle işlem yapacak yetki ve düzeyde değilseniz,
o bahsettiğiniz işi yapmak, elbette karşı tarafın canını sıkacak işlemlerle karşılaşmasına sebep olur, ancak o bilgileri toplamaya yetkiniz yoksa, sizin canınızın sıkılma oranı çok daha fazla olacaktır.
( Ülkenin cumhurbaşkanı, ne yazık ki ülkenin tamamının değil, meclisteki bir avuç fanatik taraftarın seçip o makama yükselttiği kişidir)
Bana durduk yere kimse hakaret etmiyor, ya da ben kimseye hakaret etmesini gerektirecek bir davranışta bulunmuyorum.
Birisi benim yazdıklarımı, özgür düşüncelerime dayanarak yazdıklarımı kaydedip kopyalayacak ve ben buna müsade edeceğim.Yok öyle bir dünya.
Ülkenin cumhurbaşkanına kimse durduk yere hakaret etmez.