Özel Okula Dava Acabilirmiyim
Merhaba 2013 yılında İstanbulun sözde en eski en köklü vakıf üniversitesinin güzel sanatlar bölümünü %25 bursla kazandm durumum yeterli olmadığı için kayıt yaptırmıcaktm fakat kayıt yaptır biz bursunu yükseltiriz geri ödemeli veirriz sonra ödersin vs diyerek ailemle beni ikna ettiler kayıt yaptırdk sonra böyle bişey demediklerini söyleyip burs falan yükseltmediler buarada kayıt yaptırırken OKUL TAKSİTLERİNİ ÖDEMEK İÇİN bir bankada hesap açtırmam gerekiyordu gittim hesap açtırdm yapı olarak tüm imzaladığım evrakları okuyan biriyim sadece hesap açmak için bir kağıttı dönemin ortalarına geldiğimizde ödemede sıkıntı yaşadık ödemeler aksadı okulu arayıp konuştuğum da bizi ilgilendirmiyor biz paramızı alıyoruz dediler ozamana kadar bankanın benim yerime ödeme yaptığını anlamamıştm ve banka sanki ben kredi almışım gibi okulun parasını ödemiş ce bankaya ödrmediğim hergün içinde faiz işlemeye başlamış okuldan kaydımı aldm yatay geçiş yaptm YÖK e Bimer e şikayette bulundum okul bizimle ilgisi yok bankayla ilgili vs gibi şeyler yazmış verdikleri eğitim ve zengin öğrencilere verdikleri yüksek orandaki burslardan bahsetmiyorum bile ama 20 yaşında biri olarak sırtımda 22 bin tl lik bir borç var ne 22 bin tl lik bir eğitim aldm nede bu borcu isteyerek yaptm bankayla konuşup yapılandırmaya çalıştım yapılandırdım ama ödeyemiyorun şimdi elime icra kağıdı fln geldi üstüme hiç birşey yok bi kyk dan aldığım ödemem var ama okula dava açma şansım nedir ?? Yol gösterebilirsniz çok sevinirim
Cevap: Özel Okula Dava Acabilirmiyim
Noktalama işaretlerini bilirmisiniz? Hani nokta , virgül, soru işareti ... Onları kullanarak yazılan yazılar daha kolay anlaşılabilir oluyor, haliyle daha kolay anlaşılan soruya da daha çabuk yanıt verilebiliyor.
Uyarınız için teşekkür ederim. telefondan yazıyorum ve hızlıca yazmaya çalıştım. Yazım gayet anlaşılır bir dille yazılmış eminim anlayıp yardımcı olabilecek birisi vardır.
Söz uçar yazı kalır. Yazdıkalrınızdan anladığıma göre her şey normal gözüküyor.