Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması süretiyle dolandırıcılık
Merhabalar internet üzerinden dolandırılmıştım ve şikayetçi oldum. Müşteki olarak göründüğüm çağrı kağıdı geldi eve ve dolandıran kişi bana ulaşıp mağduriyetimi karşıladı paramı geri verdi. Şikayetimi geri alabilir miyim almak için ne yapmalıyım açıkcası uğraşmak istemiyorum
Cevap: Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması süretiyle dolandırıcılık
elleme biraz burnu sürtülsün brdaha milleti dolandırmak neymiş öğrensin
Cevap: Bilişim sistemleri banka veya kredi kurumlarının araç olarak kullanılması süretiyle dolandırıcılık
Alıntı:
erdoganonem rumuzlu üyeden alıntı
elleme biraz burnu sürtülsün brdaha milleti dolandırmak neymiş öğrensin
yurtdışında eğitime başlıyacağım bu yüzden uğraşmak istemiyorum zaten magduriyetimide karşıladı. bu konu burda kapansın istiyorum. nasıl şikayetimi geri alabilirim dolandırıcıya çağrı kağıdı gitmiş 7 gün içerisinde savcılıga gelmeniz gerekir aksi taktirde zorla getiriliceksiniz diye
- - - Updated - - -
yardımcı olabilecek bir kişi yok mudur ?
Dolandırıcılık kamu adına kovuşturulur.Artık şikayetçi olmasanız da dava görülecek bir daha böyle şeyler yapıp toplum için sıkıntı oluşturmaması için cezalandırılacak(suç sabitse).Sizde bunun bir ayağı olarak devamını getirmeli mahkeme de şikayetçi olmadığınızı söylemeli, zararınızın giderildiğini belirtebilirsiniz.Bu sadece alacağı cezada indirim olmasını sağlayabilir.
Alıntı:
Engin Ünalmış rumuzlu üyeden alıntı
Dolandırıcılık kamu adına kovuşturulur.Artık şikayetçi olmasanız da dava görülecek bir daha böyle şeyler yapıp toplum için sıkıntı oluşturmaması için cezalandırılacak(suç sabitse).Sizde bunun bir ayağı olarak devamını getirmeli mahkeme de şikayetçi olmadığınızı söylemeli, zararınızın giderildiğini belirtebilirsiniz.Bu sadece alacağı cezada indirim olmasını sağlayabilir.
ben internetten buldugum kişiden telefon üzerinden oynanan clash of clans adlı oyun satın almak istedim ve 100tlye anlastık. adamın banka hesabına 100 tl yatırdım ama bana oyun hesabını vermedi sonrada şikayette bulundum şikayette bulunduktan sonra adam bana paramı geri yatırdı ve bu şikayetimi geri alabilir miyim bunu ögrenmek istiyorum. çağrı kağıdı gönderilmiş savcılıktan henüz dava acılmamıs dava acılmadan şikayetimi geri çekebilirmiyim. sonucta ugrasmak istemiyorum yurtdısına çıkacagım yakın zamanda egitim için
yok mu bilen biri dava açılmadan şikayetimi geri alabilir miyim
Şikayetinizi geri almakta sorun yok, alabilirsiniz. Ancak dava açılıp açılmamasında sizin yapabileceğiniz bir şey yok, savcı karar verir dava açılmasına gerek görülüp görülmediğine.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Şikayetinizi geri almakta sorun yok, alabilirsiniz. Ancak dava açılıp açılmamasında sizin yapabileceğiniz bir şey yok, savcı karar verir dava açılmasına gerek görülüp görülmediğine.
dava açılmaması için nasıl bir şikayetimi geri alma dilekçesi yazmam gerekir. şikayetten vazgeçiyorum diyerek mi . yoksa bir yanlış anlaşılma olmuştur yanlış anlaşılmayı düzelttik bir sorun yoktur gibi mi
Alıntı:
fatih321 rumuzlu üyeden alıntı
dava açılmaması için nasıl bir şikayetimi geri alma dilekçesi yazmam gerekir.
Yukarıdaki yanıtları okumayı denediniz mi hiç????
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Yukarıdaki yanıtları okumayı denediniz mi hiç????
Okudum demek istediğim dava açılmaması için nasıl bir dilekçe yazmam gerekiyor yanlış anlaşılma olmuştur vs gibi