Forum yöneticlerine küfür ettim çok pişmanım
merhaba arkadaşlar bugün sabah forum yöneticilerine küfür ettim malesef bianlık sinirimden ötürü onlarda savcılığa vereceklerini sölediler çok korkuyorum ne yapmalıyım çok af diledim pişmanlık diledim yalvarırım dedim nafile ne yapmalıyım çok aşırı pişmanım sicile işlerse hiçbir işe giremem her yerde karşıma da çıkar hiçbir iş yeri de almaz ne olur yardım edin
Cevap: forum yöneticlerine küfür ettim çok pişmanım
Ne yapalım, gidip yalvarıp yakarıp biz mi ikna edelim şikayetçi olmaması için küfür ettiğiniz kişileri??
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Ne yapalım, gidip yalvarıp yakarıp biz mi ikna edelim şikayetçi olmaması için küfür ettiğiniz kişileri??
estagfurullah ne yapmaliyim bu durumda ne ceza alirim siciline isler mi islerse hicbir ise giremez miyim sizden bu sorularin cevaplari ogrenmek istiyorum
Basın ve yayın yoluyla hakaret suçunda 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası veya adli para cezası var.
Daha önce başka bir suçtan ceza almamışsanız, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına(HAGB) karar verilir genelde..
HAGB kararı verilen süre boyunca başka bir suçtan ceza almadan geçirdiğinizde, sürenin sonunda o suçtan hiç yargılanmamış gibi olursunuz.
Bu da herhangi bir işe girmenize engel olmamakla, özellikli bazı işlerde tercih sebebi olmamanıza engel olabilir.
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Basın ve yayın yoluyla hakaret suçunda 3 aydan 2 yıla kadar hapis cezası veya adli para cezası var.
Daha önce başka bir suçtan ceza almamışsanız, hükmün açıklanmasının geri bırakılmasına(HAGB) karar verilir genelde..
HAGB kararı verilen süre boyunca başka bir suçtan ceza almadan geçirdiğinizde, sürenin sonunda o suçtan hiç yargılanmamış gibi olursunuz.
Bu da herhangi bir işe girmenize engel olmamakla, özellikli bazı işlerde tercih sebebi olmamanıza engel olabilir.
hangi islerde sikinti olur sicilim temiz diye ovunurdum hep bi daha asla kufur etmeyecegim insallah kaza bela bir musibet olmadan hicbisey islemez sicilime de hayatima kaldigim yerden devam ederim
Askerlik, polis vs gibi yerlerde sıkıntı olur. Yöneticilerin hepsinemi küfür ettiniz? Yoksa birinemi. Şimdiden uyarayım bu forumda yöneticilere küfür etmenizi tavsiye etmem, Çoğu avukati Avukat olmayanlarda avukattan halliceler.
küfür konuları sicile neden işlesin