İkinci El Telefon Satış Sözleşmesi
Merhaba. 2.el olarak duran cep telefonumu internete ilan koydum ve istanbulda elden sattım fakat satışı yaptığım saat geç olduğundan dolayı açık kırtasiye bulamadım satış sözleşmesini yapamadım. Telefonumu alan şahsa yarın yaparız dediğimde tamam dedi fakat ertesi gün bahaneler uydurdu yaklaşık 4 gündür bahaneler uydurarak sözleşme yapmayı erteledi dün itibariyle sözleşme yapmayacağını söyledi ve beni telefon aramalarıyla ulaşamayacağım şekilde engelledi. Herhangi bir mesaj yahut arama yoluyla ulaşamıyorum. Bugün sabah başka bir telefondan sözleşme yapmazsa telefonu çalıntı ihbarı verip tib'den kapattıracağımı söyledim. Telefon kullanılmamak üzere kapatılacak eğer herhangi bir cevap vermezse. Sizce doğru mu yapıyorum yada ne yapmam daha doğru olur? teşekkür ederim.
Cevap: İkinci El Telefon Satış Sözleşmesi Yardım
Asıl 2.el cep telefonu satışına ilişkin sözleşmeye ihtiyacı olan siz değil, alıcı kişi. İhbarda bulunsanız telefondan olacak ve bir de hırsızlıktan yargılanacak.
Cevap: İkinci El Telefon Satış Sözleşmesi Yardım
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
Asıl 2.el cep telefonu satışına ilişkin sözleşmeye ihtiyacı olan siz değil, alıcı kişi. İhbarda bulunsanız telefondan olacak ve bir de hırsızlıktan yargılanacak.
Çok teşekkür ederim. İyi çalışmalar dilerim.