-
Maaş'a İcra
Oncelikle iyi günler diliyorum Siz saygı değer hukukçuların bilgilerine cok ihtiyacım var ben 2011 Aralık ayında araç kiraladim ve araci teslim ettim Rente car sahibi benim imzami taklit ederek sahte senet duzenlemis Benden imza ornekleri aldilar 2013 ocak ayinda imza 2014 de geri geldi adli tatil nedeni ile 2014 yılının Mayıs ayinda tekrardan imza örnekleri alındı 2015 yılının Şubat 17 sinde geldi imza benim olarak çıkmış Benim olmayan imza adli tipta bana cikiyor Avukatim Temize gonderecekmis Bugün çalıştığım kuruma yazi gelmiş
Maaş ikramiye kıdem tazminatı vs 1/4 haciz edilecekmis benim sorum Şu ben Maaş + doner sermaye aliyorum
Maaşimdan 1/4 kesilecek
Döner sermayeden de 1/4 mu kesilir yoksa döner sermayenin hepsini kesermi
-
Cevap: Maaş'a İcra
Bilgilerinize ihtiyacım var
-
İcra dairesinden gelen yazıya göre değişir.İsterse icra dairesi maaşının 1/4 ünü,döner sermayenin tamamını kesmesini isteyebilir.Ancak yazdığınızdan anlaşıldığına göre maaş,ikramiye,kıdem tazminatı 1/4 yazdığına göre döner sermayenin tamamının değil 1/4 ünün kesilmesi gerekir..
-
Teşekkürler verdiğiniz cevap icin peki benim olmayan imza benim olarak cikti adli tiptan nasil yol izlemeliyim