Cevap: İcra gelme İhtİmalİ var
Evinize gelseler bile değerli eşya yoksa bir şey yapamazlar. Adınıza şirket açarsanız bulurlar.
Şirket derken ufak bir yazıhane gibi, değerli görüşlerinizi beklemekteyim arkadaşlar.
Resmi kurumlarda adınıza kayıtlı bir işyeri açmanızdan bahsedilmişti orada da zaten, yazıhane- holding farketmiyor
Avukatlar maliyeden bilgi alabiliyorlar. Bizzat başıma gelmiştir. Maliyeye sorulan isimden 2 tane olduğundan benimle alakası olmayan bir senetle ilgili ödeme emrini bana göndermişlerdi. Yakmayın başkasının canını ödeyin bir an önce borcunuzu.
diğer sorularımda yardımcı olabilecek olan var mı? cevaplayan arkadaşlara teşekkürler..
1- bildirdiğiniz adreste bulunamazsanız, haliyle herhangi bir yaptırımla ( bulununcaya kadar) karşılaşmazsınız.
2- adınıza elektrik su aboneliği aldığınızda veya işyeri açtığınızda işyeri ve ev adresiniz elbette bulmak için çaba harcanırsa bulunabilir.
biride kalkip dememis ki kardesim madem milyarlarca borcunu odedin 2-3bin lirayi neden odemiyosun. Ode sende kurtul karsi tarafta kurtulsun. Hemde annenin borcu diyosun. biraz insaf vicdan...
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
1- bildirdiğiniz adreste bulunamazsanız, haliyle herhangi bir yaptırımla ( bulununcaya kadar) karşılaşmazsınız.
2- adınıza elektrik su aboneliği aldığınızda veya işyeri açtığınızda işyeri ve ev adresiniz elbette bulmak için çaba harcanırsa bulunabilir.
Erdoğan bey yanıtınız için teşekkür ederim. bulunduğunda ne olabilir? yada herhangi bir gbt'de bir problem yaşanır mı? birde anladığım kadarıyla üzerime abonelik aldığımda sadece avukatın elinde beni bulmak istemesi yeterli yani :) sağolun herşey için
- - - Updated - - -
Alıntı:
muhsint72 rumuzlu üyeden alıntı
biride kalkip dememis ki kardesim madem milyarlarca borcunu odedin 2-3bin lirayi neden odemiyosun. Ode sende kurtul karsi tarafta kurtulsun. Hemde annenin borcu diyosun. biraz insaf vicdan...
anasını satıyım bir tek akıllı sensin değil mi? 8 yıldır borç batağının içerisindeyim ödedim ödedim bitmek üzereyken sıkıştım. Firmamı tasviye ettim diye yazmıştım ama insanlar görmek istediği gibi görüyor işte. Yeni bir firmayla anlaşıp sözleşme imzalama arefesindeyim şuanda 500 lira ödeyecek gücüm yok ki firma çalışmadan para kazanılmayacağı biliyorsunuzdur. Süre verirse fazlasıyla bide ödeyebilirdim ama avukat ters bi avukat. Annemin borcu olması neden bu kadar vicdan muhabbeti oldu ki? benim yada babamın olsa amaan ödeme mi diyecektin? kardeşimin borcu bile olsa o borç ama 1 ay sonra ama 1 yıl sonra ödenecektir.
yukarıda da yazdığım gibi amacım borcu ödememek değil zaman kazanmak