Arabayı ben kiraladım ama başkası kaza yaptı
Bundan 2 ay önce bir araba kiraladım ertesi gün arkadaşım kaza yaptı ben araç içinde yokken kaza önüne bir araç çıkması sonra gerçekleşiyor ve küçük elektrik panosuna çarparak duruyor rent a car sahibi kaza anında arabanın arkadaşım arabası diye tutanak tuttur dedi ve bende aynı şekilde tutturdum kaza anında arkadaş arababın rent a car arabası oldugunu kendi nce söylüyor muş ssöyleniyorrmuş ben arabanın yatar parasını ödedim araba çıkmadığı için adam bna bloknota yazılı borcum yoktur diye yazdı ve imzaladı kasko şirketi olayı araştırmış ve kaza yerindeki esnaf arkadaşın rent a car arabası diye söylendiğini söylemiş ler kasko şirketinde bu yüzden hasarın % 25 ni ödüyeceğini ve diğer kalan kısım ruhsat ve kaza yapan kişiye gidecegi söylendi bu durumda rent a car sahibi benden elimdeki o kağıt olması taktirde o parayı yine tahsil edebilirmi ve soruşturmada tutulan tutanaklarda arabayı tanıdık tan aldığı het seferinde belirtim ruhsat sahibi şirket e dava açtığında benimle ilgisi olurmu yardımlarınızı bekliyorum
Cevap: arabayı ben kiraladım ama başkası kaza yaptı
Arabanın sigortası yokmu?
Sigorta şirketi de açık kalan kısmı karşı sigortadan istemez mi?
Cevap: Arabayı ben kiraladım ama başkası kaza yaptı
rent a car sahibi kasko şirketinin olay yerindeki görgü tanıkları na sorduğunda yazdığım gibi kaza yapan kişi rent a car arabasını söylediği ni iletmişler bu yüzden ödemiyormuş aracın hasarının % 25 ödüyeceğini geri kalan ise kaza yapan kişi ve ruhsat sahibinden alıcakmış bnde arabanın borcu kalmadığını dair küçük bir kağıt da isim soy isim imza var küçük kağıda yazılı bu şekilde bende bir ücret talep edebilir mi onu ögrenmek istiyorum