Cevap: tazminatımı kazandım
Dava için vermesenizde tazminatınızın yasal faizyile birlikte tahsili için vekalet verebilirsiniz. Kendinizde icra işlemi başlatabilirsiniz. Yada işyeri ile görüşüp halledebilirsiniz. Size bağlı.
Cevap: Tazminatımı kazandım
Peki nekadar kazandığımı nerden bilecem dosyam adliyeye gelmiş orda yazarmı ne kadar kazandığım
Dav esnasında hesaplanmadımı alacaklarınız?
19000 bin kazandım 2013 te sonuçlandı yerel mahkemde temyize gitti aradan geçen zaman faizi ne olur nerden öğreneceğim
Eski avukatınızdan dosyanızı alın mahkeme kararında alacağınız ve faiz türü yazar ona göre icraya vereceksiniz avukatınız vermediyse şayet icraya.
Avukatım hakim oldu şu an avukatım yok başka bi avukata versem alacağım tazminattan yüzdelik alırmı peki
Yok almaz avukatların paraya ihtiyacı yoktur fotosentez yaparak hayatta kalırlar :)
Tazminattan almaz ama icra dosyasından alır. Ama piyasada genelde karşı taraftan alınan vekalet ücreti ile anlaşılıyor. Avukat ile bununla ilgili yazılı anlaşın. Daha sonra birde sizden ayrıca para istemesin.
Mahkeme kaleminden kararı çıkartabilirsiniz.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Yok almaz avukatların paraya ihtiyacı yoktur fotosentez yaparak hayatta kalırlar :)
Avukatlar hem ondan alırlar hem bunda alırlar diye biliyorum. Ayrıca havaya para vermezler :)
Avukatlık güzel meslek hem ondan alıyosun hem bundan :)