AlmiŞ olduĞum aracin km sİ İle oynanmiŞ.
İyi günler öncelikle.
2013 mayıs ayında almış olduğum 2008 model aracımın kilometresi 170 bin civarında idi. Ancak bugün aracımı muayeneye soktuğumda aracımın iki yıl önce 244.000 de muayene olduğunu kilometresi ile oynandığını söylediler.Aracımın TÜVTÜRK'ten almış olduğum muayene belgesindede hafif kusur olarak km ile oynandığı yazmakta.Bu konuyla ilgili bir çok şey okudum ancak tam olarak neler yapacağım sonuçlarının neler doğuracağı hakkında fazla bir bilgiye sahip değilim.Yardımlarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkür ederim. Saygılarımla.
Cevap: AlmiŞ olduĞum aracin km sİ İle oynanmiŞ.
Akla gelen ilk soru ; Galericiden mi aldın ?
Bir kaç sene önce yine bu sitede bu konuyla ilgili açılmış davalar ve Yargıtay kararları gösterilerek sonuçlanmış dava konuları okudum. Hali hazırda bir arkadaşım da savcılık kanalı ile mahkemeye verdi aynı konu. Muhtemelen kusur bedeli kadar ödeme öngörülüyormuş bir araştır derim bu siteyi.
Dolandırıcılık dolayısıyla suç duyurusunda bulunabilir, hukuk davası açarak tazminat talebinde bulunabilirsiniz. Avukatınıza danışmanızda fayda var.
Alıntı:
sedat35 rumuzlu üyeden alıntı
Akla gelen ilk soru ; Galericiden mi aldın ?
Bir kaç sene önce yine bu sitede bu konuyla ilgili açılmış davalar ve Yargıtay kararları gösterilerek sonuçlanmış dava konuları okudum. Hali hazırda bir arkadaşım da savcılık kanalı ile mahkemeye verdi aynı konu. Muhtemelen kusur bedeli kadar ödeme öngörülüyormuş bir araştır derim bu siteyi.
evet galericiden aldım. okudum baya bi halada araştırıyorum teşekkür ederim.
- - - Updated - - -
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Dolandırıcılık dolayısıyla suç duyurusunda bulunabilir, hukuk davası açarak tazminat talebinde bulunabilirsiniz. Avukatınıza danışmanızda fayda var.
teşekkür ederim bununla ilgilidaha önceden açılmış ve sonuçlanmış bildiğiniz dava örnekleri varmı varsa nerden bunları bulup inceleyebilirim.