Merhaba;
3 yıldır sinemada çalışmaktayım ekip şefi olarak yönetim deparmanında görev almaktayım bölge müdürümün bana verdiği vaatler terfiler zamlar doğrultusunda hiç bir şekilde verilen vaatler yerini bulmadığı gibi fazla mesailer yaptım bunun üzerine şu zaman için 3 lokasyon değişikliği yaptım ve en son geldiğim lokasyonda sabrın sonuna geldim çünkü göz göre göre kullanılıyordum. Tazminatımı talep ettim veremiyeceklerini sölediler bende bunun üzerine performansımı standarta çektim neyse görevim onu yapmaya başladım ve bu göze battı diğer yönetici tarafından bölge müdürüme iletildi ve bölge müdürü herşeye takar oldu huzur etmeye ve beni işten tazminatsız çıkmaya teşvik etmeye başladı. Bunun en son örneğini şimdi yaşadım sizden ricam konu hakkında nasıl ilerleyebileceğime dair yardımcı olmanız. Yaklaşık 1.5 ay önce sinemanın en boş gününde bir kaç personel akrostiş yapıyordu bende yapmak istedim bir kaç personele yaptım bay bayan yalnız ne hikmetse bu dün karşıma bölge müdürüm tarafından savunmanı ver bayan personeller senden rahatsız olduğunu belirtti. Bende o an yazmadım çok gerildim ben nişanlı bir bireyim çok sinerlendim beni şikayet eden personellerde 1 hafta önce saygısızlıklarından ve iş kurallarını fazlasıyla ihmal ettiklerinden dolayı çıkarmak istediğim personeller. Bir şekilde bu talihsiz olay başıma geldi. Müdür kağıtların elinde olduğunu belirtti onda kalıcakmış tutanakta yani demek istediği ver çıkışını olay kapansın . Kağatta tahrik edici yada rahatsız edici yazılar yazmıyor saçma sapan uydurma çiçek böcek. Bu konu yüz kızartıcı suça giriyor mu ve ben artık bu yerden çalışmak istemiyorum ve şikayetçi olmak istiyorum haklılık payım var mı kendimi nasıl ispat edebilirim. Sizden teşekkür eder konu hakkında yardımcı olmanızı rica ederim.
İyi günler.
Saygılarımla.