İftira, tehdit ve hakarete uğruyorum
Merhaba,
Bundan 1 ay önce bir bayanla tanıştım int'den, İkinci buluşmamızda biraz dışarıda oturup dolaşıp saat geç olunca da benim evime geçtik film izleyip yattık daha sonra yakınlaşma olunca birlikte olduk tamamen ikimizinde istemesiyle sonraki gün dışarı da birlikte kahvaltı yaptık ben işe geçtim oda kendi evine akşam erkenden uyudum ertesi gün uyandığım da ona mesaj yazmadığım için bir çok küfürlü mesaj ve hakaret dolu şeyler yazmıştı şok oldum ve birşey yazmak istemedim.
Bir yada iki gün sonra bende mesaj yazdım neden böyle yaptığına anlam veremediğimi söyledim hakaret ve küfür ettiğin için mesaj yazmadığımı söyledim bundan sonra tehditler ve küfürler devam etti seni bıçaklıcam öldürücem gibi birçok şey söyledi daha sonra savcılığa gidip tecavüz ettiğim yönün de şikayet edeceğini de yazdı sonraki gün özür diledi hayatında çok sorun olduğunu bu yüzden herkese saldırdığını söyledi peki dedim ama bundan sonra seninle birlikte olamam dedim görüşme konusunda çok ısrar etti bende bana küfür eden hakaret eden tehdit eden biriyle kesinlikle bir daha görüşmeyeceğimi söyledim tekrar küfür etti tekrar özür diledi ve şimdi tekrar tehdit hakaret ve iftiralarına devam ediyor.
Psikolojik olarak çok kötü etkilenmiş durumdayım çalışamıyorum huzursuzum yemek bile yemek gelmiyor içimden ne yapabilirim buraya bunları yazıyorum çünkü hem fikri yardıma hemde avukata ihtiyacım var telefonum dada gönderdiği bütün mesajlar duruyor.
Cevap: İftira, tehdit ve hakarete uğruyorum
Savcılığa şikayette bulunabilirsiniz, şikayet sırasında telefonu da yanınızda götürürseniz savcılık kalemine mesajlara bakarak delil tespiti yaparlar. Karşı tarafın şikayet etme olasılığına karşı mesajları saklayın. Telefonda görüşürseniz yanınızda bir tanık da olsun konuşmalara şahit olsun.