Belediyeye sokma vaadi ile Dolandırıcılık ve rüşvet
öncelikle iyi akşamlar forumlarda dolandırıcılıkla ılgılı araştırma yaparken bu sıteye rastladım bir sorunum var size danışmak ıstedım
biz bu tarıhten 9 ay once bır işe gırdık adamın bırı bıze AAAA beledıyesıne sokabılecegıne bunun karşılıgında 15 bın tl vememızı ıstedı bızde verdık 9 aydır beklıyoruz ha bugun ha yarın olmadı bızım ısımız paramızı ıstıyoruz ondanda ses seda yok babam bir kaç yere sormus şikayet edebılırmıyız savcıya falan adam bızım dedıgımızı yalanlayıp borçları oldugunu onu verdıgımızı ıdda edıp ceza almayabılırmıs ses kaydı falan tutmamız lazımmıs bızde onu yapmadık adamıda arıyoz acmıyor telefonunu ama nerde oturdugunu sırketını falan bılıyoruz vede bu para gorusmelerı falan hep telefondan yapıldı yuz yuze halledılen bır sey degıldı bız sıkayet etsek gerıye donuk konuşma kayıtları cıkarmı bir de cevremıze sordugumuzda sızde ceza yersınız ruşvete gecer bu denılıyor rüşveti bir memura yada devlet adamına vermesek sayılmadıgını dusunuyorum su aralar cok caresıziz bir yol gösterırsenız bızı aydınlatırsanız sevinirim lütfen cevabınızı beklıcem iygünler
Cevap: Dolandirildik acil fikir daniŞmam lazim cevap beklicem
Büyük-küçük harf imla(mesaj yazar gibi olmaktan çıkmalı) düzenlemesini yapın aksi takdirde konu kitlenebilir.
Cevap: Dolandirildik acil fikir daniŞmam lazim cevap beklicem
Telefon konuşma içerik kayıtları herkes için otomatik olarak yapılan bir işlem değil, yani dava açıp telefon görüşme kayıtları istendiğinde alınabilecek olan sadece hangi tarihte hangi numara ile görüştüğünüz olur.
Biliyorum dediğiniz adreslerde de muhtemelen artık onu bulma şansınız yok, ama hala aynı adreslerde ise, savcılığa gidip dava suç duyurusunda bulunabilirsiniz, elbette ödedim dediğiniz parayı gerçekten ödediğinizi ıspatlamanız gerekecektir.