Cevap: Aracima vurup kactilar
Aracı işleten kiralama şirketi zararınızdan sorumludur.
Avukat bey vakit ayırıp igilendiginiz için teşekkürler bi sorum daha olacaktı benim Benim aracı yaptırıp faturlandirip avukat aracılığıyla mahkemeye mi bas vurmam lazim yoksa önce araci yaptirmadan hasar tespiti için mahkemeye bas vurmam lazim hangisini yapmam lazim
son birkez daha yardımcı olursaniz sevinirim
Sulh hukuk mahkemesinde tespit yaptırsanız daha iyi olur.
Merhaba kusura bakmayın araştırdım ama sorumun cevabına yanıt bulamadım yeni konu da açamadım buradan yazmak istedim. E-devlet sitesinden vergi borcuma baktığımda alakam olmayan bir borçla karşılaştım. Bilmediğim bir plaka ve 5 sene trafikten men, adıma açılmış 2918 sayılı kanuna muhalefet
Trafik Güvenliğini Tehlikeye Sokma konulu dava ve ayrıca 3600 tl para cezası.İşim gereği gece bilgisayardan kişisel şifreler ile almış olduğum raporlar var kopyalarını itiraz amacı ile aldım ve o hafta gece çalıştığıma dair kamera kayıtlarının bir kısmının kopyasını aldım.Herhangi bir tebligat ve tutanak filan yok muhtara defalarca gittim fakat ona da tebligat gelmemiş.Ceza 6 ocak 2015 te kesilmiş.Avukat arkadaşlar lütfen yardımcı olun ne yapabilirim.Sanırım 3.Sulh Ceza mahkemesine başvuracağım fakat ne tür bir dilekçe hazırlamam lazım yardımcı olursanız çok sevinirim..
iddialarınız ve savunmanızı içeren itiraz dilekçesi vereceksiniz mümkünse bir avukata yazdırsanız iyi olur