İnternetten Baktığım Danıştay Kararımla İlgili Bir fikir ednemedim

MERHABA..! ben 16 ay önce ankara 5. idare mahkemesinden  yd kararı aldım ve atandım bunu üzerine davalı kurum  bölge idare mahkemesine temyize gitti onuda kazandım  daha sonra davalı kurum  danıştaya temyize gitti    2 gün önce internetten baktım  aşağıdaki resimdeki sonuç vardı bir anlam veremedim  bu konuda bana aşağıdaki resmi yorumlarsanız çok sevinirim şimdiden hepinize çok teşekkür ederim . kolay gelsin
[IMG]http://www.resimupload.net.tr/image.php?di=7MH8[/IMG]

Cevap: İnternetten Baktığım Danıştay Kararımla İlgili Bir fikir ednemedim . lütfen yardımcı olunuz.

Bİrde ben kuruma tazmİnat davasi aÇtim Şuan 18. İdare mahkemesİnde  kazaninca  davali kurum  temyİze gİdİnce  kazandiĞim parayi almak İÇİn temyİzİn bİtmesİnİmİ bekleyeceĞİm yoksa  18. İdarenİn kararindan hmen sonra  parayi alabİlİrmİyİm.
- - - Updated - - -
YARDIMCI OLABİLECEK KİMSE YOKMU  BANA.?

Cevap: İnternetten Baktığım Danıştay Kararımla İlgili Bir fikir ednemedim . lütfen yardımcı olunuz.

bir cevap yazacak avukat yokmu  bu forumda

bir avukat arkadaş yardımcı olsun lütfen

Cevap: İnternetten Baktığım Danıştay Kararımla İlgili Bir fikir ednemedim

en azından ufak bir fikir veren yokmu.?

Davalı kurum yürütmenin durdurulması talebinde bulunmuş ve bu istemleri reddedilmiş. Sizin lehinize yani durum.

tetkik hakimi ne oluyor acaba

Yüksek mahkemelerde (Yargıtay, Danıştay, AYM) dosyayı önce bir hakim inceler (=tetkik hakimi) ve daire üyesi hakimlere bir rapor hazırlar. Raportör gibi bir nevi ön inceleme yapar tetkik yargıcı. İlgili daire de bu rapora dikkat ederek kararlarını verirler. Ancak dairenin tetkik hakiminin görüşlerine uyma zorunluluğu yok.
Sorunuza gelirsek; Davanın Danıştay'dan onama şeklinde gelmesi halinde alacağınızı isteyebilirsiniz. Danıştay bozma kararı verirse o karara göre dava şekillenecektir.