-
İcra takibi
eşim 1 firmadan mal almış eşim şirket ortağı verdiği senetler kendi adına senetler bedeli mal ahzolunmuştur şeklinde borclu şahıs alacaklı 1 tanesi şahıs 1 tanesi alacaklı yeri boş 2 tanesi ltd şti 1600+2000+2200+2200 senet şahıs hesabıne 2100 tl parça ödeme şeklinde yapılmış dekonları var ama eşim gelen icra takibine itiraz etmemiş kabul etmiş biz en son ödemeden düşecez denilmiş elemanımız söyledi eşim vefat etti borc bizlere kaldı senetler toplam 8000 tl eylül 2012 tarşhli 253 faiz 37masraf 990 vekalet harc 326 9600 olarak icrayı kabul etmiş şimdi 12230 tl olarak bizlere göndermişler ve ödenen 2100 tl yı düşmüyorlar nasıl bir yol izlemeliyiz itiraz hakkımız varmı bu arada faturasını sorduk fatura yok denildi
-
Cevap: icra takibi
İcra hukuk mahkemesine dava açarak borcun bir kısmının ödeme nedeniyle iptalini isteme hakkına sahipsiniz.
-
faturasız yapılan satış için vergi dairesinemi bildirim yapıcam bir mal satışı olmuş senet alınmış fakat ortada fatura yok bu suç değilmidir
-
Bana da yardimci olabİlecek bİrİlerİ var midir acaba??? Sİtede nasil konu baŞlatacaĞimi bulamadim ne yazik kİ :(
-
Ana sayfada, Ana sayfa yazan yerde Hukuk forumları yazan yere girip. soracağınız soru hangş hukuki konuyu içeriyorsa oray girini orada, en altta yeni konu aç kısmından yeni konu açabilirsiniz.
-
Merhaba .bende yeni üye oldum .konu açamadım .ne yapmam gerekir..