Günlük ev kiralama yapıyorum evimde suç işlenirse cezası ne olur ?

Merhaba arkadaşlar günlük kiralık ev iş'i yapıyorum Ev kira kira sözleşmesi benim üzerime ev de bi adam öldürme vs. gibi bir durum olursa cezası ne olur ? Suç benim üzerime mi kalır yoksa farklı bir işlem mi uygulanır

Cevap: günlük ev kiralama yapıyorum evimde suç işlenirse cezası ne olur ?

Günlük kiraladığınız kişilerle bir sözleşme yapıyormusunuz?

Kiracılar ile basit bir sözleşme yapıp imzalatıp saklayın. Mesela fuhuş kumar vs gibi şeyler tespit edilirse mühürlenebiliyor.

Malesef sözleşme yapmıyorum. Ama otel gibi kullanıldığını düşündüğümde otellerde müşterileriyle sözleşme yapmıyor ev mühürlenme dışında benim hakkımda yasal bir işlem başlatılır mı ? fuhuşta ve cinayet gibi durumlarda ?

Oteller neden sözleşme yapmıyor. Yapıyorlar. Mutlaka kaldıklarına dair bir bilgi belge bulunuyor. Evi başkasının kullandığını ispatlamazsanız  kim suçlanır.  İlk olarak siz.  Mesela başkası bile yapsa bunu ispatlasanız dahi,  eviniz mühürlenir.
https://www.hukuki.net/showthread.php...ne-yapabilirim

hımm peki ev mühürlendiği zaman benim hakkımda yasal bir işlem başlatılır mı ?

Başlatılabilir. Mesela fuhuş amaçlı yer temin etmek. Bilerek fuhuş  için kullandırmak gibi. Normal bir kiralama yapsanız 1-2 yıl gibi, o zaman ben evi kiraya verdim derdiniz. Sadece ev mühürlenmekle kalırdı.
Günlük kiralamaların çoğu paralı yada parasız cinsel birliktelikler için kullanılıyor. Kimsenin kontrolünde değilsiniz çünkü. Bunu bilmiyor olamazsınız herhalde.

Cevap: Günlük ev kiralama yapıyorum evimde suç işlenirse cezası ne olur ?

fuhuş içinde nadiren kullanılabiliyor ama insanlar arkadaşlarıyla da gelebiliyor. 1 yıldır bu şekilde çalışıyorum şuana kadar bir sorun olmadı ama yarın da olmayacağı anlamına gelmiyor bu konuda resmi olarak ne yapabilirim ? Sözleşme hazırlayıp imzalattığım takdirde herhangi bir suç işlendiğinde benim başım ağrır mı ?

Cevap: Günlük ev kiralama yapıyorum evimde suç işlenirse cezası ne olur ?

Alıntı:

sturkmen rumuzlu üyeden alıntı

fuhuş içinde nadiren kullanılabiliyor ama insanlar arkadaşlarıyla da gelebiliyor. 1 yıldır bu şekilde çalışıyorum şuana kadar bir sorun olmadı ama yarın da olmayacağı anlamına gelmiyor bu konuda resmi olarak ne yapabilirim ? Sözleşme hazırlayıp imzalattığım takdirde herhangi bir suç işlendiğinde benim başım ağrır mı ?

Suçun türüne bağlı olarak, illa ki sizin de başınız az yada çok ağrır.