Merhabalar telefondan tehtİd İle İlgİlİ sorum
Merhabalar 2 Sene önce tanıştığım kız arkadasımla yaklaşık 1 sene süren bir arkadaşlığımız oldu fakat kız arkadaşım beni bırakmak ıstemıyordu ve ayrıldık daha sonra kız arkadaşım telefonumu internete dağıtıp sürekli baska kisiler tarafından raatsız ediliyordum sürekli canım sıkılıyordu psikolojim bozulmuştu daha sonra telefon no mu degıstırdım bır sure sırketımızı arayıp benim telefon numaramı alıp yıne dağıtmaya basladı aılem izin verseydi savcılıga suç duyurusunda bulunacaktım artık okadar bunalmıştımki yalvarıyordum dağıtma lütfen diye en sonunda sınırlenıp mesaj olarak tehtid ettim ve aradan 6 ay gectı mesaj yazdığım telefon numaramı sureklı raatsız edıldıgım ıcın ıptal ettırdım ve yine kız arkadaşım şırketımızı arayıp telefon numuaramı ıstıyor ve vermıyolar suankı aklımdan cıkmayan sureklı aklımı kurcalayan soru bu tehtıd bırşey ıfade edermı artık bunaldım unutmak ıstıyorum ama unutamıyorum aklımdan cıkmıyor bır yardımcı olurmusunuz lutfen teşekkür ederim
Cevap: Merhabalar telefondan tehtİd İle İlgİlİ sorum
Haklı bile olsanız tehdit etmek suç. Umarım haklıyken haksız duruma düşmezsiniz. Gerçi durumu gören bilen şirket çalışanlarının tanıklık yapması durumunda ceza almazsınız.