Raporla tebellüğü geciktirme ve uyarma cezasından 6 ay sonra yer değiştirme cezası
Merhaba deĞerlİ moderatÖr ve İlgİlİ arkadaŞlar!
Uyarma cezasi aldiktan yaklaŞik 6 ay sonra İsteĞİm diŞinda anİden yer deĞİŞtİrme cezasi geldİ. TebellÜĞ etmeyİp 10 gÜn rapor aldim. Daha sonra İŞe 4 gÜn baŞlayip 12 gÜn rapor aldim. 12 gÜnÜn son gÜnÜnde hastaneye yatiŞ yaptim ve yatiŞ sonrsinda 10 gÜn daha rapor aldim. Sorum Şu:
1. Raporlu olduĞum sÜre İÇİnde tebellÜĞ etmedİĞİm halde re'sen atama yapilabİlİr mİ?
2. Re'sen atama yapilamamasi İÇİn nasil bİr yol İzlemem gerekİr, atama kararina kuruma İtİraz edebİlİr mİyİm?
3. Uyarma cezasindan 6 ay sonra herhangİ bİr soruŞturma yokken yer deĞİŞtİrme cezasi verİlebİlİr mİ?
Saygilar
Cevap: Raporla tebellüğü geciktirme ve uyarma cezasından 6 ay sonra yer değiştirme cezası
Atama kararına karşı Kuruma itiraz göndermek gerekli. Ama fazlaca işe yarayacağını sanmıyorum.
Cevap: Raporla tebellüğü geciktirme ve uyarma cezasından 6 ay sonra yer değiştirme cezası
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
Atama kararına karşı Kuruma itiraz göndermek gerekli. Ama fazlaca işe yarayacağını sanmıyorum.
Şuan zamana ihytiyac var, olabildiğince uzatmak istiyorum. İtirazın şekli nasıl olmalı. Tebellüğ etmeden nasıl itiraz edebilirim. Sonuçta kuruma gidince tebellüğ yazısını imzalayıp alabiliyorum. Tebellüğ ettikten sonra itiraz etmenin de bi anlamı olmuyor. Hangi yazıya istinaden itiraz etmem gerekiyor? Yarın son günüm raporum bitiyor. Bilgilendirirseniz cok memnun olurum.
Saygılar