Babamın şirket ortakları babamın haberi olmadan şirketin mallarını üzerlerine geçirmişler???
olay 1990da yaşanıyor..babam ile birlikte 4 kişi bir şirkete ortak ve şirketin arazileri var diğer 3 ortak kardeş..babam yurtdışındayken diğer ortaklar şirket yönetim kurulu kararı alarak arazileri şirkete ortak olan abilerinin üzerine geçirmişler ve satış sözleşmesinde bedelsiz yazmışlar şimdi o arazilerden birine müteahit 200 tane daire yapmış ve 100 tanesi araziyi üzerine alan elemana düşmüş benim bu mevzuda daire alma şansım varmı.zaman aşımı söz konusumu ??ve babam hayatta değil... babamın hissesi %31 ve satış mukavelesi yapılan noteride biliyorum nasıl bir yol izlemem gerek şimdiden çok teşekkürler.....
Cevap: babamın şirket ortakları babamın haberi olmadan şirketin mallarını üzerlerine geçirmişler???
Babanızın vefat tarihi ne zaman? Şu anda şirketin bilançosu ne durumda? Malvarlığı, bankada nakit vs. var mı?
Cevap: babamın şirket ortakları babamın haberi olmadan şirketin mallarını üzerlerine geçirmişler???
ilginize çok teşekkür ederim .babamın vefat tarihi 1999 şirket şuan kapatılmış gözüküyor şirketin herhangi bir malı vs yok....borcu falnda yok..
ilginize çok teşekkür ederim .babamın vefat tarihi 1999 şirket şuan kapatılmış gözüküyor şirketin herhangi bir malı vs yok....borcu falnda yok..
- - - Updated - - -
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
Babanızın vefat tarihi ne zaman? Şu anda şirketin bilançosu ne durumda? Malvarlığı, bankada nakit vs. var mı?