Cevap: Nasil haberdar olurum?
Savcılıkta da ifade verdiğinize göre savcı dava açılmasına veya takipsizliğe karar verirse bu sizin verdiğiniz ikametgah adresinize tebliğ edilir. Dava açılırsa duruşma günü yine size tebligat yoluyla bildirilir.
Cevap: Nasil haberdar olurum?
Alıntı:
Av.Basri Gungoren rumuzlu üyeden alıntı
Savcılıkta da ifade verdiğinize göre savcı dava açılmasına veya takipsizliğe karar verirse bu sizin verdiğiniz ikametgah adresinize tebliğ edilir. Dava açılırsa duruşma günü yine size tebligat yoluyla bildirilir.
Sayın Av.Basri Gungoren Bey değerli bilginizi paylaştığınız için size minnettarım.Umarım bu sorumuda cevaplarsınız.Bir telefoncuya numara taşımak (oparatör değişikliği için başvurmuştum.Bu kişi numaramı taşımadı.Evrakları geri istediğimde Oparatör şirketi (V...fona) gönderdik bizde değil dedi fakat numaram taşınmadı.Aradan 3 ay geçti Karakola çağırıldım. Adıma hat çıkarıldığını ve bu hatla birini dolandırma teşebbüsünde bulunulduğunu öğrendim. Dolandırılacağını anlayan kişide savcılığa şikayette bulunmuş.Bu durumda ne yapmam lazım ?
savcılığa müraacat edip herşeyi anlattım size anlattığım gibi anlattım. Başka bişeye gerek var mı ?