- 

Koca bir iftira 
		öncelikle iyi aksamlar..kısa ve öz anlatıcam yardımlarınıza ihtiyacım var.ben bekar bi kızım daha önce çalıştığım işyerının muduru benim samimi evli olan ve abim gıbı sevdiğim biriyle ayrıyetten mudurumunde arkadaşı bu kişi ile hakkımda ileri geri konusup benim  çalıstığım iş yerinde adımı çıkarttı ve işyerinde herkesin bana ters davranmasına ve benim o psıkolojıyle o işyerimden ayrılmama sebep oldu.Biz yinede pek aldırış etmedik çünkü sonuçda yapmadıgımız bişeydi ama sonradan bu kişi benim abim gibi sevdiğim kişinin kardeşini dolduruşa getirip işte mudurun evinde ben o abıyle bırlıkte oldugumu  ve benle abimin arasında bişey oldugunu ve ayrıyetten abimin kardeşide zamanında  belli iftiralara magruz kalmıstı bu iftiraları onun akrabalarına telefonla açıp benim soyledğimi o kişininde kendisince ben oldugumu iddia etmiş ve kardeşide şimdi beni suçladı sen yaptın benimde adımı sen çıkarttın ve abiminde yuvasını sen bozcaksın deyıp aşagıladı. hayatımda hıç bu kadar aşagılanmamıstım :'( kaç gunden beri psıkolojım bozuldu ve sonunda benım yapmadıgım seylerdı ve dayanamıdm muduru aradım seni mahkemeye vericem iftiralarının haddı hesabı yok dedim rezil etcem seni ailene nişanlına çalıştıgın yerin sahıbıne soyleyıp seni işten attırcam dedim ama hırsımı alamadım ve anca benim hırsımı mahkeme alır dedım ve mahkemeye vericem o adamı.şimdi size sorum şu ben bekar bı kızım bekaret testi yaptırsam sonra bu mudurun kıme bu dedıkoduları soyledığını  bulup şahıt olarak göstersem sonuç ne olur veya daha neler yapabılırım akıl verım psıkolojım mahvoldu.:'(:'(:'(:'( 

- 

Cevap: koca bir iftira 
		Affınıza sığınıyorum ama tam cinsel ilişki olmasa da başka türlü ilişki olamaz mı? Bu sizin karşınıza çıkabilecek bir durum olduğundan soruyorum. İş yerinde aşk mı vaoksar, cinsel ilişki mi var, yoksa sadece arkadaşlık ilişkisi mi var? Nedir? 

- 

Şöyle soyliyim bizim calistigimiz yer gida sektörü ve kurumsal bi firma bu yuzden cok ortamli bir yerde calisiyoruz veburada herkes birbiriyle sıkı muhabbetlere girer hatta o dedikoduya yapan mudur şahsi o abi dediğim kişinin kardeşiyle oturur çok muhabbet eder ama benim abim dediğim kişiyle 6 senelik ve ailemin de tanistigi sohbet ettiği kişi.abjm dediğim kişide başka şubede calisiyir ayni ortamda calismiyiruz arti benim annem ve diğer arkadaş ortamlariminda tanidigi kişi olduğu için bizim disardada tabiki sohbetimiz var zaten olmak zorunda çünkü biz ayriyeten başka iste ortagiz biz sonradan o firmadan ayrildik ve onun kardesi ben o abim dedigim kisi ve  bi arkadas ortak bi isyeri acmistik aslinda bu mudur dedigim kisiyle acicaktik ama o bizi yari yolda birakinca bizde abinin kardesini ve bi arkadasla ortak is yapyik bu arada ilginizede tesekkur ederim 

- 

Ne zaman oldu bu olaylar?? 

- 

Bu dedikodunun baslangici bundan 4 ay once biz mudur ben ve abi dediğim kişi ortak bir yer acicagimiz zaman basladi. hazirliklari yapiyorduk kendiside gelip calisiyirdu sonra para bulamadim ortak olamicam dedi ayrildi ortaklikdan bizde iste diğer 2 ortagi aldik islerimiz iyiye gidiyordu  son 3 haftadan beri bu bu adamin kiskirtmalari haddini asti sonra herkesin performansı düştü islerimizde kötüye gitti 

- 

iftira varsa sanırım davacı olabilrsin hakkınızda söylenen kötü sözler varsa kışkırtma varsa.