Cevap: Yas buyutme ile ilgili yardim
Alıntı:
Av.Ergün Vardar rumuzlu üyeden alıntı
Mümkün değildir.
Ergun bey oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim. Neden mumkun olmadiginida belirtebilir misiniz?
Alıntı:
laisla10 rumuzlu üyeden alıntı
Ergun bey oncelikle cevabiniz icin tesekkur ederim. Neden mumkun olmadiginida belirtebilir misiniz?
Hastanenin 1994 yılında düzenlemiş olduğu doğum raporunuz nedeniyle mümkün değildir.
Cevap: Yas buyutme ile ilgili
Alıntı:
Erdoğan Kırcalı rumuzlu üyeden alıntı
Hastanenin 1994 yılında düzenlemiş olduğu doğum raporunuz nedeniyle mümkün değildir.
Bu kayitlar bir tek hastane arsivinde mi tutuluyor? Yoksa ayni zamanda nufus mudurlugunde'de bulunuyor mu?
Sormamin amaci evragi hastane arsivinden alma imkanim olabilir.. Eger alinirsa baska bir yerde bunun ornegi kalir mi? Bu evrak hastaneden cikarsa isler sanirim daha kolay yurur?
O evrak dediğiniz , tek yapraktan ibaret bir doğum raporu değil, doğum raporu kısmı siz istediğinizde verilen, hastanedeki kayıtlara göre düzenlenmiş bir evrak sadece. O evrağı hastane arşivinden kaldırmak / çıkartmak gibi bir durum sözkonusu olamaz.
Anne veya babanız, siz doğduğunuz tarihte, doğduğunuz hastaneden aldıkları doğum raporu ile nufus müdürlüğüne gidip kaydınızı yaptırdılar, yani 1994 yılı haziran ayının 7sinden sonra adınız o nufus müdürlüğündeki aile kütüğüne işlendi doğum raporunuzda belirtilen tarihte yeni doğan olarak.
Aklınızdakini gerçekleştirebilme ihtimaliniz SIFIR
Alıntı:
laisla10 rumuzlu üyeden alıntı
NOT: Konu ile bilgisi olan avukat abiler-ablalar ile yuz yuze gorusmede yapabilirim.
Bunun için bir avukatın ofisine gidip 1 saate kadar olan danışma ücretini ödeyip yardım alabilirsin.
Onun dışında yaş büyütme-küçültme keyfi işlem değildir.Önceden hastane doğumlarının sık olmadığı dönemlerde kişilerin yaşları olandan farklı yazılabildiği için düzeltme amacını taşır(okula başlarken kimliği çıkarılan ve 7 yaşındayken o gün doğmuş gibi kimlik alan kişiler bile vardı).
Hastane doğumlunun yaşı zaten kesin şekilde bellidir.
Ben 92 li olayım dur 88 lı yapayım kendimi yada gençleşeyim 70 doğumluyken 75 yaptırayım diye bir şey söz konusu değildir.